Legg til en seksjon for anbefalte produkter

Du kan legge til en del på produktsidene som viser en automatisk generert liste over produktanbefalinger. Å vise anbefalte produkter til kunder gjør det lettere for dem å oppdage nye produkter, og kan bidra til å øke salget.

Overskriften og oppsettet til produktanbefalinger-seksjonen bestemmes av temaet ditt.

Forstå produktanbefalinger

Produktanbefalingene som vises i seksjonen er basert på hvilken type anbefaling du konfigurerer. Du kan konfigurere relaterte produktanbefalinger basert på lignende produkter, produkter som ofte kjøpes sammen eller produkter fra relaterte samlinger, og relevante produkter vil deretter vises i seksjonen. Kundene kan legge til relevante produkter i bestillingene sine, eller velge lignende produkter i stedet for utsolgte varianter.

Komplimentære produktanbefalinger er produkter som passer bra som tilleggsprodukter.

Shopify bruker informasjon om produktbeskrivelser og kategoriseringer, bestillingshistorikk og samhandling med nettbutikken for å generere mest mulig relevante anbefalinger. Finn ut mer om dataene som brukes til produktanbefalinger fra Shopify-dokumentasjonen for temautvikling.

Finn ut mer om dataene som brukes til produktanbefalinger fra Shopify-dokumentasjonen for temautvikling.

Legge til produktanbefalinger-seksjonen for temaet ditt

Du kan aktivere produktanbefalinger-seksjonen for følgende gratistemaer fra Shopify:

• Boundless
  • Brooklyn
  • Debut
  • Express
  • Minimal
  • Narrative
  • Simple
  • Venture

Hvis temaet ditt ikke støtter seksjonen kan du også redigere temakoden for å vise produktanbefalinger på produktsiden med Liquid.

Produktanbefalinger kan legges til manuelt med Shopify Search & Discovery-appen.