Fjern forfatterens navn fra blogginnlegg

Fjern forfatterens navn

For å fjerne bloggforfatterens navn, må du redigere Liquid-koden i blog.liquid- og article-template.liquid-malene. Hvis du bruker Boundless, må du redigere Liquid-koden i blog.liquid- og article.liquid-malene.

1. I Maler-mappen klikker du på blog.liquid.

2. Bruk ctrl + F på PC eller command + F på Mac for å finne denne Liquid-taggen og slette den:

{{ article.author }}

For Simple og Supply deler forfatter og dato samme liquid-tagg. For å fjerne begge, bruker du ctrl + F på PC eller command + F på Mac for å finne denne Liquid-taggen og slette den:

{{ 'blogs.article.author_on_date_html' | t: author: author, date: date }}

Hvis du bare vil beholde datoen, må du erstatte koden over med:

{{ date }}
  1. Klikk på Lagre.

2. I Seksjoner-mappen klikker du på article.liquid. For Boundless, i Maler-mappen, klikker du på article-template.liquid.

3. Bruk ctrl + F på PC eller command + F på Mac for å finne denne Liquid-taggen og slette den:

{{ article.author }}

For Simple og Supply deler artikkelforfatter og artikkeldato den samme liquid-taggen. For å fjerne begge bruker du ctrl + F på PC eller command + F på Mac for å finne denne Liquid-taggen og slette den:

{{ 'blogs.article.author_on_date_html' | t: author: author, date: date }}

Hvis du bare vil beholde datoen, må du erstatte koden over med:

{{ date }}
  1. Klikk på Lagre.