Temainnstillinger

Du kan bruke temainnstillinger for å gjøre endringer i nettbutikkens typografi, farger, koblinger til sosiale medier og kasseinnstillinger.

Temaseksjoner lar deg justere temainnstillinger fra temaredigeringsprogrammet. Når du gjør endringer i temainnstillinger, gjelder endringene for hele nettbutikken.

Endre temastiler

En temastil er en samling av innstillinger som er valgt av temadesigneren. Du kan bruke disse i butikken din for å gi den et flott og stilfullt utseende. Alle temaene har en temastil som brukes som standard. Når du tilpasser et tema, erstatter du temaets stilinnstillinger med dine egne. Hvis du bruker en temastil for temaet ditt, endres de nåværende innstillingene dine, for eksempel farger og typografi.

Steg:

1. Klikk på Temainnstillinger > tema stil.

2. Klikk på en temastil. Hvis temaet ditt inkluderer mer enn én temastil, er de oppført i en kolonne.

3. Klikk på Endre stil.