Tilpasninger for Boundless

Alle betalte Shopify-kontoer får 60 minutters gratis designtid fra Shopify-brukerstøtte. Denne designtiden kan brukes til å legge til bestemte funksjoner i et tema, som kan hjelpe butikken med å gjøre salg.

Følgende tilpasninger kan gjøres for Boundless av Shopify-brukerstøtte. Gå gjennom beskrivelsen for hver støttede tilpasning for å avgjøre hvilke av dem som kan hjelpe din bedrift.

Vis alltid samlingstitler

Designtid: 15 minutter

Som standard vises bare samlingtitlene på større skjermer når en kunde holder musepekeren over samlingskortet.

Denne tilpasningen viser samlingstitler til enhver tid uavhengig av skjermstørrelse, og fjerner behovet for å bevege musepekeren over.

Unngå denne tilpasningen i butikker med bilder og merkevaremateriell som best vises som et rent galleri når de sees på større skjermer.

Vis alltid produkttitler og priser for samlinger

Designtid: 15 minutter

Som standard vises produkttittelen og prisen bare på samlingssider på større skjermer når en kunde holder musepekeren over produktkortet.

Denne tilpasningen flytter tittelen og prisen under det fremhevede bildet, og fjerner behovet for å holde musepekeren over kortet.

Unngå denne tilpasningen i butikker med bilder og merkevaremateriell som best vises som et rent galleri når de sees på større skjermer.

Legg til et ikon for kundekonto

Designtid: 15 minutter

Som standard vises en kundekontokobling nederst i sidemenyen.

Denne tilpasningen legger til et kontoikon i overskriften, som omdirigerer kundene til kontosiden eller påloggingssiden, avhengig av om de er logget på eller ikke.

Denne tilpasningen fungerer godt i butikker med lojalitetsprogrammer, eller der kundekontoer brukes eller oppfordres til, slik at kundene har enkel tilgang til kontoinformasjonen sin.

Veksle rullegardinmenyen når det klikkes på et toppnivå-menyelement

Designtid: 15 minutter

Som standard veksles rullegardinmenyene bare til åpnet eller lukket når pluss-tegnet + ved siden av det overordnede menyelementet klikkes på.

Denne tilpasningen veksler rullegardinmenyen når enten den overordnede koblingen eller plusstegnet klikkes på.

Denne tilpasningen fungerer godt hvis du ønsker at det klikkbare området i menyer skal være større, og hvis buitkken ikke har toppnivå-menyelementer med viktige koblinger.

Unngå denne tilpasningen i butikker som er utviklet for å bruke toppnivå-koblinger for nettstedsnavigasjonen.

Flytt logo og navigasjon over lysbildefremvisningen

Designtid: 30 minutter

Som standard vises lysbildefremvisningen under overskriftsinnholdet, inkludert logo, navigasjon og kunngjøringslinje.

Denne tilpasningen fjerner overskriftsinnholdet over lysbildefremvisningen.

Denne tilpasningen fungerer for butikker med koblinger og informasjon i overskriften som må være mer lesbart for kundene.

Reduser størrelsen på produktsidebilder

Designtid: 15 minutter

Som standard kan noen produktbilder bruke hele skjermen på produktsider, noe som gjør at kunden må bla for å finne viktige deler av siden, som variantvelger eller Legg i handlekurv-knappen.

Denne tilpasningen reduserer størrelsen på produktbilder til det halve, slik at mer av innholdet på produktsiden blir tilgjengelig uten å bla.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker som foretrekker å fremheve produktinformasjon over produktbilder.

Unngå denne tilpasningen i butikker med store produktbilder som best vises med mye detaljer.