Tilpasninger for Brooklyn

Alle betalte Shopify-kontoer får 60 minutters gratis designtid fra Shopify-brukerstøtte. Denne designtiden kan brukes til å legge til bestemte funksjoner i et tema, som kan hjelpe butikken med å gjøre salg.

Følgende tilpasninger kan gjøres for Brooklyn av Shopify-brukerstøtte. Gå gjennom beskrivelsen for hver støttede tilpasning for å avgjøre hvilke av dem som kan hjelpe din bedrift.

Legg til flyttbare blokker i bunnteksten

Designtid: 30 minutter

Som standard lar bunnteksten i Brooklyn deg tilpasse en enkelt meny.

Denne tilpasningen justerer bunntekstoppsettet ved å legge til flyttbare kolonner der du kan legge til innholdsblokker. Tilpasningen legger til følgende blokktyper: Meny, Tekst, Bilde og Nyhetsbrev. Du kan omorganisere disse blokkene i bunnteksten med nylig tillagte innstillinger i temaredigeringsprogrammet, noe som gir deg mer kontroll over design og innhold i Brooklyn-temaets bunntekst.

Denne tilpasningen fungerer bra for butikker som trenger unike oppsett og innhold ut over standardalternativene, som flere menylister.

Legg til «sammenlign med-pris» på samlingssider

Designtid: 15 minutter

Som standard vises sammenlign med-prisen bare på produktsiden, og viser kundene forskjellen mellom priser side ved side for å fremheve salget.

Denne tilpasningen legger til sammenlign med-prisen på samlingssidene for alle produkter som er på salg. Sammenlign med-prisen vises i samme stil som allerede eksisterer på produktsiden. Dette kan legges til i tillegg til, eller som en erstatning av salgs merket.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker som vil la kundene se en side ved side-sammenligning av prisforskjellen mens de surfer på samlinger.

Endre til en festet overskrift

Designtid: 15 minutter

Som standard forsvinner overskriften når en kunde blar ned på en side.

Denne tilpasningen oppretter en festet overskrift, som betyr at overskriften forblir øverst på siden når kunden blar ned. Dette sikrer at innholdet i overskriften, som søk, handlekurv og hovedmeny, alltid er tilgjengelig, uansett hvor på siden kunden befinner seg.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker som har behov for at overskriftsinnholdet er synlig til enhver tid, eller har sider som krever at man blar langt nedover siden.

Legg til en størrelsesguide

Designtid: 15 minutter

Som standard har ikke Brooklyn et innebygd størrelseskart som kan vises på produktsider.

Denne tilpasningen legger til en knapp på produktsider som kobler til detaljert informasjon om produktskalering. Dette hjelper kundene med å ta en informert beslutning og velge riktig størrelse.

Denne tilpasningen fungerer bra for butikker som selger klær eller andre varer der produktene har varianter med ulike størrelser.

Det bør unngås for butikker som har unike produkter eller produkter som ikke har varianter med ulike størrelser.

Legg til en språk- og valutavelger i overskriften

Designtid: 15 minutter

Som standard vises velgeren for å endre språk og valuta i butikkfronten bare i bunntekstseksjonen.

Denne tilpasningen legger også til en språk- og valutavelger i overskriftsdelen.

Denne tilpasningen fungerer for butikker som har mange kunder med ulike språkbehov.

Det bør unngås i butikker der en stor andel av kundene snakker samme språk, siden den kan skape unødvendig rot i overskriftdelen.