Tilpasninger i Express

Alle betalte Shopify-kontoer får 60 minutters gratis designtid fra Shopify-brukerstøtte. Denne designtiden kan brukes til å legge til bestemte funksjoner i et tema, som kan hjelpe butikken med å gjøre salg.

Følgende tilpasninger kan gjøres for Express av Shopify-brukerstøtte. Gå gjennom beskrivelsen for hver støttede tilpasning for å avgjøre hvilke av dem som kan hjelpe din bedrift.

Legg til hovednavigasjonsmeny

Designtid: 15 minutter

Som standard har ikke tidlige versjoner av Express-temaet en hovedmeny i overskriften.

Denne tilpasningen legger til en hovedmeny i overskriften. På mobil kan menyen sveipes mot venstre eller høyre for å vise alle koblinger i menyen.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker som har viktige sider som krever koblinger fra hjemmesiden.

Skjul utsolgte varianter

Designtid: 15 minutter

Som standard vises utsolgte varianter fortsatt i rullegardinmenyer med alternativer.

Denne funksjonen fjerner utsolgte varianter fra rullegardinmenyen med alternativer, slik at de ikke lenger er synlige og ikke kan velges.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker som jevnlig har utilgjengelige varianter.

Unngå denne tilpasningen i butikker med roterende lagerbeholdning. Ved å vise utsolgte varianter kan kundene se alle potensielle kjøpsalternativer, og gå tilbake til kjøpet når varianten er tilgjengelig.