Tilpasninger for Minimal

Alle betalte Shopify-kontoer får 60 minutters gratis designtid fra Shopify-brukerstøtte. Denne designtiden kan brukes til å legge til bestemte funksjoner i et tema, som kan hjelpe butikken med å gjøre salg.

Følgende tilpasninger kan gjøres for Minimal av Shopify-brukerstøtte. Gå gjennom beskrivelsen for hver støttede tilpasning for å avgjøre hvilke av dem som kan hjelpe din bedrift.

Legg til en bildekarusell for miniatyrbilder av produkter

Designtid: 30 minutter

Som standard vises alle produktbilder på produktsiden.

Denne tilpasningen legger til en bildekarusell som lar brukerne bla gjennom miniatyrbildene i grupper, i stedet for at siden viser alle sammen samtidig.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker med mange bilder som har lignende komposisjon.

Unngå denne tilpasningen i butikker som har få produktbilder, eller der variantbildene viser tilleggsinformasjon om produktene, som for eksempel ulike vinkler av et produkt.

Legg til spart beløp og prosentandel på produktsider

Designtid: 30 minutter

Som standard, når produkter har en sammenlign med-pris som er høyere enn prisen for å indikere at de er på salg, vises salget for kunden ved å vise prisen og sammenlign med-prisen side om side på produktkortet.

Denne tilpasningen legger til beløpet og prosentandelen som spares for den valgte varianten på produktkortet. Besparelsen vises bare hvis sammenlign med-prisen overstiger salgsprisen.

Denne tilpasningen fungerer godt for forhandlere som ønsker å fremheve de nøyaktige rabattene kunden får når varianten er på salg.

Gjør hele lysbildefremvisningen klikkbar

Designtid: 15 minutter

Som standard må en kunde klikke på knappen i en lysbildefremvisning for å bli omdirigert til den angitte koblingen.

Denne tilpasningen lar kundene klikke hvor som helst i lysbildeseksjonen for å navigere til knappekoblingen. Knappen fjernes fra lysbildeseksjonen.

Denne tilpasningen bør unngås i butikker der handlingsknappene fører til viktig informasjon, slik at kundene enklere forstår hvor de kan klikke.

Krev at kundene fyller ut feltet for handlekurvnotater

Designtid: 15 minutter

Som standard er feltet Handlekurvnotater et valgfritt felt som kundene kan velge å fylle ut.

Denne tilpasningen gjør feltet Handlekurvnotater til et obligatorisk felt når kunden ønsker å betale.

Denne tilpasningen bør unngås i butikker som ikke har behov for at kundene oppgir tilleggsinformasjon for bestillingen sin med notater, slik at kundene ikke blir unødvendig forhindret fra å gjennomføre kjøpet.