Tilpasninger for Narrative

Alle betalte Shopify-kontoer får 60 minutters gratis designtid fra Shopify-brukerstøtte. Denne designtiden kan brukes til å legge til bestemte funksjoner i et tema, som kan hjelpe butikken med å gjøre salg.

Følgende tilpasninger kan gjøres for Narrative av Shopify-brukerstøtte. Gå gjennom beskrivelsen for hver støttede tilpasning for å avgjøre hvilke av dem som kan hjelpe din bedrift.

Legg til et søkeikon

Designtid: 30 minutter

Som standard har ikke Narrative et søkeikon i overskriften.

Denne tilpasningen legger til et søkeikon i overskriften som kan klikkes på for å vise et søkeskjema. Ved å vise søkeikonet mer synlig kan kundene finne og bruke søkefunksjonen enklere.

Dette er bra for butikker som har mange produkter eller sider som en kunde kanskje vil søke spesifikt etter.

Endre til en festet overskrift

Designtid: 15 minutter

Som standard forsvinner overskriften når en kunde blar ned på en side.

Denne tilpasningen oppretter en festet overskrift, som betyr at overskriften forblir øverst på siden når kunden blar ned. Dette sikrer at innholdet i overskriften, som søk, handlekurv og hovedmeny, alltid er tilgjengelig, uansett hvor på siden kunden befinner seg.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker som har behov for at overskriftsinnholdet er synlig til enhver tid, eller har sider som krever at man blar langt nedover siden.

Juster automatisk avspilling av lysbildefremvisningen

Designtid: 15 minutter

Som standard flyttes ikke lysbildefremvisningen automatisk til neste lysbilde.

Denne tilpasningen legger til en innstilling som endrer lysbildene automatisk etter en bestemt tidsperiode. Du kan endre tidsperioden i temainnstillingene dine.

Denne tilpasningen fungerer bra for butikker som har flere lysbilder med verdifull informasjon som kundene kan gå glipp av hvis de ikke klikker seg gjennom.