Tilpasninger for Simple

Alle betalte Shopify-kontoer får 60 minutters gratis designtid fra Shopify-brukerstøtte. Denne designtiden kan brukes til å legge til bestemte funksjoner i et tema, som kan hjelpe butikken med å gjøre salg.

Følgende tilpasninger kan gjøres for Simple av Shopify-brukerstøtte. Gå gjennom beskrivelsen for hver støttede tilpasning for å avgjøre hvilke av dem som kan hjelpe din bedrift.

Legg til et bannerbilde i overskriften

Designtid: 15 minutter

Som standard kan du ikke legge til et bannerbilde i overskriften.

Denne tilpasningen legger til et bilde i overskriften, som vises ved siden av logoen og på tvers av hele overskriftens bredde.

Hvis du ber om denne tilpasningen, bør du planlegge å bruke et bannerbilde som er kortere enn det er bredt. Ellers vil bannerbildet flytte hovedinnholdet i butikken langt nedover skjermen, noe som kan føre til lavere konverteringsrater.

Denne tilpasningen bør unngås i butikker som allerede bruker en lysbildeseksjon eller en annen bildeseksjon på hjemmesiden for å fremheve informasjon.

Endre justeringen til logoen

Designtid: 15 minutter

Som standard justeres logoen til venstre i overskriften.

Denne tilpasningen justerer logoen til midten eller høyre.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker med spesifikke designkrav.

Unngå denne tilpasningen i butikker som ikke har bestemte merkevarekrav som krever en midtstilt logo, fordi en venstrejustert logo enklere oppdages av kundene.

Flytt mobilmenyikonet på linje med logoen

Designtid: 15 minutter

Som standard vises menyikonet under logoen på mindre skjermer.

Denne tilpasningen flytter menyikonet slik at det vises ved siden av logoen i stedet. Dette reduserer også størrelsen på logoen.

Unngå denne tilpasningen i butikker med en detaljert logo som er mer lesbar i større størrelser.

Legg til en bildekarusell for miniatyrbilder av produkter

Designtid: 15 minutter

Som standard vises alle produktbilder på produktsiden.

Denne tilpasningen legger til en bildekarusell som lar brukerne bla gjennom miniatyrbildene i grupper, i stedet for at siden viser alle miniatyrbilder på siden samtidig.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker med mange bilder som har lignende komposisjon.

Unngå denne tilpasningen i butikker som har få produktbilder, eller der variantbildene viser tilleggsinformasjon om produktene, som for eksempel ulike vinkler av et produkt.

Vis tekst og knapper på et bilde på mobil lysbildefremvisning

Designtid: 15 minutter

Som standard vises tekst og knapper i lysbildefremvisningen under bildet på mindre skjermer, for å hindre at de dekker over bildet.

Denne tilpasningen flytter teksten og knappene slik at de vises på bildet, på samme måte som de vises på større skjermer.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker med lysbildeseksjoner der bildet skal vises i bakgrunnen for å komplimentere meldingen og handlingsknappene.

Unngå denne tilpasningen i butikker som bruker lysbildefremvisningen for å vise et bilde med innhold som ikke skal dekkes til.