Tilpasninger for Supply

Alle betalte Shopify-kontoer får 60 minutters gratis designtid fra Shopify-brukerstøtte. Denne designtiden kan brukes til å legge til bestemte funksjoner i et tema, som kan hjelpe butikken med å gjøre salg.

Følgende tilpasninger kan gjøres for Supply av Shopify-brukerstøtte. Gå gjennom beskrivelsen for hver støttede tilpasning for å avgjøre hvilke av dem som kan hjelpe din bedrift.

Inkluder prisklasser for produkter på samlingssider

Designtid: 15 minutter

Som standard viser produkter på samlingssider bare den laveste prisen av alle tilgjengelige varianter av produktet.

Denne tilpasningen viser prisklassen for variantene fra lavest til høyest, og viser kundene hele prisklassen uten å forlate samlingssiden.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker med store variasjoner i produktvariantprisene.

Unngå denne tilpasningen i butikker som har liten eller ingen variasjon i produktvariantprisene.

Vis et bilde i bunnteksten

Designtid: 15 minutter

Som standard kan du ikke legge til et bilde i bunnteksten i Supply.

Denne tilpasningen legger til et felt i temaredigeringsprogrammet, der du kan laste opp et bilde som vises i bunnteksten. Før du kontakter kundestøtte, må du laste opp bildet du vil legge til på Filer-siden.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker som har et merke de ønsker å vise i bunnteksten.

Juster overskriftslogoen til å ligge på linje

Designtid: 15 minutter

Som standard, på mindre skjermer, vises logoen i overskriften under menyen og handlekurvikonet.

Denne tilpasningen flytter logoen opp ved siden av de andre overskriftsikonene, og reduserer logostørrelsen.

Denne tilpasningen bør unngås i butikker som har en logo som vises bedre i større størrelser. Butikker med lojalitetsprogrammer eller som har en omfattende bruk av kundekontoer bør også unngå denne endringen, fordi endringen fjerner koblingen til kundekonto fra overskriften.

Juster kunngjøringslinjen til å ha full bredde

Designtid: 15 minutter

Som standard vises kunngjøringslinjen øverst til høyre i overskriften.

Denne tilpasningen øker bredden på kunngjøringslinjen, slik at den strekker seg over hele sidebredden. Den legger også til innstillinger for å endre bakgrunns- og tekstfarge på linjen.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker som ønsker å trekke kundenes oppmerksomhet mot viktig informasjon.

Endre til en festet overskrift

Designtid: 15 minutter

Som standard forsvinner overskriften når en kunde blar ned på en side.

Denne tilpasningen skaper en festet overskrift, som betyr at overskriften forblir øverst på siden når en kunde blar ned. Dette sikrer at innholdet i overskriften, som søk, handlekurv og hovedmeny, alltid er tilgjengelig, uavhengig av hvor kunden befinner seg på siden.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker som har behov for at overskriftsinnholdet er synlig til enhver tid, eller har sider som krever at man blar langt nedover siden.

Legg til en bildekarusell for miniatyrbilder av produkter

Designtid: 15 minutter

Som standard vises alle produktbilder på produktsiden.

Denne tilpasningen legger til en bildekarusell som lar brukerne bla gjennom miniatyrbildene i grupper, i stedet for at siden viser alle sammen samtidig.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker med mange bilder som har lignende komposisjon.

Unngå denne tilpasningen i butikker som har få produktbilder, eller der variantbildene viser tilleggsinformasjon om produktene, som for eksempel ulike vinkler av et produkt.

Legg til tekst og en knapp på bildene i en lysbildefremvisning

Designtid: 15 minutter

Som standard viser lysbildeseksjonene bare bilder.

Denne tilpasningen legger til tekst og en handlingsknapp på lysbildeseksjonen, slik at du kan legge inn mer innhold og koblinger til andre sider.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker som bruker lysbilder for å sende kunder til en annen del av nettstedet.

Unngå denne tilpasningen i butikker som bruker karusellen til å vise et bilde med innhold som ikke bør tildekkes.