Temainnstillinger for Supply

Du kan bruke temainnstillingene til å tilpasse fargene og typografien i nettbutikken. Du kan også sette opp koblinger til kontoer på sosiale medier, redigere handlekurvinnstillinger og legge til et favicon.

Farger

Du kan velge farger for de ulike delene av nettbutikken.

Tilpass fargeinnstillingene

1. Klikk på Temainnstillinger.
  2. Klikk på Farger.
  3. For å åpne fargevelgeren klikker du på fargekartet for innholdstypefargen du vil endre. Det Nylig valgte området viser farger som nylig har blitt valgt for temaet ditt. Området Brukes for øyeblikket viser farger du bruker nå i andre deler av temaet ditt.

For å angi en bestemt hexfargekode klikker du på tekstfeltet for å angi fargen.

For å angi fargen til gjennomsiktig, må du slette hex-kodeverdien fra tekstfeltet.

4. Klikk på Lagre.

Typografi

Du kan angi skriftstil og størrelse for teksten i nettbutikken. Du kan velge en systemskrift eller en egendefinert skrifttype.

Det anbefales at du bruker systemskrifttyper i nettbutikken. Ved å bruke systemskrifttyper unngår man at nye skrifttyper må lastes ned til kundens datamaskin, noe som kan påvirke butikkens innlastingshastighet negativt. Skrifttypen som vises på kundens datamaskin er avhengig av deres operativsystem. Finn ut mer om systemskrifter.

Tilpass typografiinnstillingene

1. Klikk på Temainnstillinger.

2. Klikk på Typografi.

3. For hver type tekst klikker du på Endre for å bruke fargevelgeren.

4. Utforske skrifttyper ved hjelp av søkefeltet eller ved å klikke på Last inn mer.

Du finner alle tilgjengelige skrifttyper i Shopifys skrifttypebibliotek.

5. Klikk på navnet til skrittypen du vil endre.

6. Hvis du vil endre skrifttypen til en annen stil, klikker du på navnet til den gjeldende skriftstilen og velger en ny skriftstil fra rullegardinmenyen.

7. Klikk på Velg.

8. Klikk på Lagre.

Favorittikon

Du kan legge til et favorittikon, eller «favicon», som kan hjelpe deg med å bygge nettbutikkens merkevare. Et favicon vises på følgene steder:

• fanen din i nettlesere
  • loggoppføringene dine i nettlesere
  • ikoner på skrivebordet
  • ved siden av navnet til nettbutikken din når det legges til i bokmerker

Finn ut mer om favicon.

Tilpass faviconet ditt

1. Klikk på Temainnstillinger.
  2. Klikk på Favorittikon.
  3. I Favorittikon-bilde-området klikker du på Velg bilde, og gjør en av følgende handlinger: - For å velge et bilde du allerede har lastet opp til Shopify-administrator, må du klikke på Bibliotek-fanen.

• For å velge et bilde fra den lokale datamaskinen klikker du på fanen Bibliotek og deretter på Last opp bilde.
  4. Legg alternativ tekst til favorittikon-bildet:

1. Klikk på Rediger.
    2. I Rediger bilde-vinduet angir du en kort beskrivelse av bildet.
    3. Klikk på Lagre.
  5. Klikk på Lagre.

Handlekurv

Med Supply kan du tilpasse handlekurvsiden slik at den inkluderer bestillingsmerknader, og velge fra fire stiler for handlekurvsiden.

Få tilgang til handlekurvinnstillingene

1. Klikk på Temainnstillinger.
  2. Klikk på Handlekurv.

Aktiver bestillingsmerknader

Med Supply kan du oppgi et felt på handlekurvsiden der kunder kan legge igjen bestillingsmerknader. Disse kan brukes til gavemeldinger, spesielle forespørsler og leveringsinstruksjoner.

Handlekurvtype

Supply tilbyr tre handlekurvtyper:

• Skuff - Handlekurven glir ned fra toppen av siden. Når handlekurven lukkes, ser handlekurvteksten ut til å bli brettet opp.

• Modal – handlekurven åpnes i et popup-vindu som vises over sideinnholdet. Popup-vinduet kan lukkes ved å trykk på X eller klikke utenfor popup-vinduet.

• Side – Handlekurven er en side i nettbutikken. Kunder åpner handlekurvsiden ved å klikke på handlekurvkoblingen i overskriften eller legge en vare til i handlekurven.

Sosiale medier

Du kan legge til knapper for deling på sosiale medier på produktene og blogginnleggene dine og koblinger til kontoene dine på sosiale medier.

Tilpass innstillingene dine for sosiale medier

1. Klikk på Temainnstillinger.

2. Klikk på Sosiale medier.

3. For å legge til knapper for deling i sosiale medier til produkter og blogginnlegg krysser du av for noen eller alle følgende alternativer:

- Del på Facebook - Tweet på Twitter - Fest i Pinterest (ikke tilgjengelig for deling av blogginnlegg)

1. For å legge til koblinger til kontoene dine i sosiale medier angir du koblingene til kontoene i feltene under Kontoer. Angi komplette koblinger, som https://instagram.com/shopify eller https://twitter.com/shopify.

1. For å endre stilen på deleknappene velger du Fullt merket eller Kun logo fra Knappestil-menyen.
  2. Klikk på Lagre.

Prisformat

Med Supply kan du velge hvordan produktpriser vises i butikken din.

Endre prisformat

1. Klikk på Temainnstillinger.
  2. Klikk på Prisformat.
  3. Hvis du selger i en valuta som bruker cent, merker du av for Vis cent som hevet skrift for å vise prisen i hevet skrift.
  4. Klikk på Lagre.

Butikkens kasse

Denne seksjonen lar deg tilpasse kassen i butikken. Se Shopify-kasse for mer informasjon om betalingssiden i butikken.

Temastil

Mange temaer kommer med mer enn én stil. Temastiler kontrollerer standardinnstillingene til temaet. Når du tilbakestiller temastilen vil alle endringer du har gjort i temainnstillingene gå tapt. Du vil ikke miste innhold som tekst eller bilder.

Du kan forhåndsvise alternative stiler for Supply i Shopify Theme Store.

1. Klikk på Temainnstillinger.

2. Klikk på Temastil.

3. Velg hvilken temastil du vil bruke.

4. Klikk på Endre stil.