Nettbutikk 2.0-temaer

Et tema styrer organiseringen, funksjonene og stilen i nettbutikken. Forskjellige temaer har forskjellig stil og oppsett og gir kundene dine en annen opplevelse. Hvis du for eksempel selger spaprodukter, vil du antageligvis ha en avslappet og luksuriøs følelse i nettbutikken din. Hvis du selger elektronikk, ønsker du kanskje at nettbutikken skal se energisk og stilig ut.

Online Store 2.0-temaer tilbyr følgende tilleggsfunksjoner:

• Seksjoner på alle sider – Tilpass innholdet på de fleste sidene i nettbutikken. Legg til, sorter eller fjern seksjoner og blokker for å skape unike sideoppsett.
  • Forbedret appstøtte – Installer eller endre apper uten å røre kode. Legg til appfunksjonalitet der du ønsker det i temaet ditt med appblokker og appintegrasjoner. Du kan bla gjennom Online Store 2.0-appsamlingen for å finne apper som kan integreres sømløst med nettbutikken.
  • Rikere innhold med dynamiske kilder – Legg til dynamisk, spesialisert informasjon til alle innstillinger i temaet ditt ved å koble innstillingen til en dynamisk kilde. En dynamisk kilde kan være en ressursattributt eller en metafeltverdi.
  • Samlingsfiltrering – Lar kundene filtrere samlinger i butikken etter tilgjengelighet, pris med mer.

Du kan utforske gratis og betalte Online Store 2.0-temaer i Shopify Theme Store.

Du kan tilpasse temainnstillingene dine fra Shopify-administratoren ved å bruke temaredigeringsprogrammet. Hvis temaet ditt ikke har en innstilling for en endring du vil gjøre, kan du redigere temakoden din.

Når du endrer temaet ditt eller bytter til et nytt tema, påvirker det ikke andre deler av kontoen din. Du kan prøve ulike temastiler og innstillinger uten å tenke på resten av innholdet i administrator.