Tilpasse temaer

Når du har valgt et tema som definerer det generelle utseendet og følelsen til nettbutikken din, kan du tilpasse temaet slik at det passer din unike merkevare. Du kan bruke temaredigeringsprogrammet til å tilpasse innhold og innstillinger i temaet fra Shopify-administrator. Temaredigeringsprogrammet inneholder en temaforhåndsvisning og et sidefelt eller en meny som du kan bruke til å gjøre endringer i temainnstillingene, og til å legge til, fjerne, redigere og sortere innhold. For mer informasjon om hvilke seksjoner og innstillinger som er tilgjengelig for ditt tema, kan du se i temadokumentasjonen.

Hvis temaet ditt ikke inkluderer innstillinger for endringene du vil gjøre, og du er komfortabel med HTML, CSS og Liquid, kan du redigere temakoden.

Før du tilpasser temaet ditt

Før du tilpasser temaet ditt, er det lurt å utføre følgende oppgaver:

• Dupliser temaet for å opprette en sikkerhetskopi. Da blir det lettere å forkaste endringer og starte på nytt hvis det er nødvendig.
  • Sørg for at du forstår hvilket brukerstøttenivå som er tilgjengelig.
  • Finn ut mer om kravene og beste praksis for opplasting av bilder.