Legg til en kunngjøringslinje

Du kan legge til en kunngjøringslinje i nettbutikken for å vise viktig informasjon om bedriften din.

Du kan legge til en kunngjøringslinje for å fremheve følgende informasjon:

• eventuelle leveringsforsinkelser eller områder som ikke godtar internasjonale forsendelser
  • eventuelle nye eller oppdaterte sider med retningslinjer
  • eventuelle kampanjer som tilbys nå, som et salg eller nye gavekort

Noen temaer har en innebygget funksjon for kunngjøringslinjer, mens andre krever at du laster ned en app for å vise en kunngjøringslinje.

Sjekk om temaet ditt har en funksjon for kunngjøringslinjer

Bruk en av følgende metoder for å sjekke om temaet ditt har en funksjon for kunngjøringslinjer:

• Gå til Nettbutikk > Temaer, og klikk deretter Tilpass. Hvis temaet ditt har en kunngjøringslinje, vises Kunngjøringslinje i listen over seksjoner eller i «Overskrift»-innstillingene.
  • Se temaets dokumentasjon. Hvis du bruker et Shopify-støttet tema, kan du se Gratistemaer fra Shopify.
  • Kontakt temautvikleren. Hvis du bruker et tema som støttes av Shopify kan du kontakte Shopify-brukerstøtte.

Hvis temaet ditt har en innebygd funksjon for kunngjøringslinjer, følger du temadokumentasjonen for å legge den til i nettbutikken. Hvis du bruker et Shopify-støttet tema, kan du se Gratistemaer fra Shopify.

Hvis temaet ditt ikke har funksjonen for kunngjøringslinjer, eller den innebygde funksjonen ikke har de innstillingene du ønsker, kan du laste ned en bannerapp.

Legg til en kunngjøringslinje

Du kan bare ha én seksjon med kunngjøringslinjer i temaet ditt, men du kan legge til opptil fem blokker i seksjonen for kunngjøringslinje for å legge til flere kunngjøringslinjer. Bare blokker med kunngjøringslinjer kan legges til i seksjonen for kunngjøringslinjer.

Steg:

1. Under Kunngjøringslinje klikker du på Kunngjøring.
  2. Skriv inn kunngjøringsteksten.
  3. Velg en farge fra temainnstillingene ved å bruke rullegardinmenyen.
  4. Valgfritt: Klikk på Kobling-feltet, og gjør en av følgende handlinger: - Angi en URL-adresse for å sende kundene til et bestemt sted.

• Bruk rullegardinmenyen til å velge en side i nettbutikken.
  5. Klikk på Lagre.

Du kan stable kunngjøringsbannere. Klikk på Legg til kunngjøring for å legge til en ekstra kunngjøringslinje.

Rediger en kunngjøringslinje

Du kan når som helst redigere kunngjøringslinjen for å endre tekst, farge eller kobling. Hvis du har mer enn én kunngjøringslinje, kan du endre rekkefølge på kunngjøringslinjen ved å klikke og dra ⋮⋮-ikonet.

Steg:

1. Klikk på kunngjøringslinjen du vil redigere, og gjør endringene dine. 4. Valgfritt: Klikk og dra ikonet ⋮⋮ for å flytte kunngjøringslinjen inn i en annen rekkefølge. 5. Klikk på Lagre.

Skjul eller slett en kunngjøringslinje

Du kan skjule eller slette en kunngjøringslinje du ikke vil vise i nettbutikken. Ved å skjule en kunngjøringslinje fjernes den fra nettbutikken uten å slette den, og du kan fjerne den for å vise den i nettbutikken igjen. Sletting av en kunngjøringslinje er en permanent handling som ikke kan angres.

1. Klikk på vekslebryteren for Kunngjøringslinje for å vise en liste over kunngjøringslinjer. 4. Fjern kunngjøringslinjen ved å bruke en av følgende metoder: * For å skjule en kunngjøringslinje holder du musepekeren over kunngjøringsblokken og klikker på øyeikonet. * For å slette en kunngjøringslinje klikker du på kunngjøringslinjen du vil slette, og klikker deretter Fjern blokk. 5. Klikk på Lagre.

Last ned en app for kunngjøringslinjer

1. Gå til Shopify App Store.
  2. Søk etter en app med banner message eller announcement bar.
  3. Klikk på en app for å vise siden med appoppføringer.
  4. Når du er fornøyd med appdetaljene klikker du på Legg til app.

For å legge til banneret i butikken må du følge installasjonsinstruksjonene for appen og eventuell dokumentasjon fra appens utviklere.