Slik legger du til en anbefalte produkter-seksjon

Du kan legge til en del på produktsidene som viser en automatisk generert liste over produktanbefalinger. Å vise anbefalte produkter til kunder gjør det lettere for dem å oppdage nye produkter, og kan bidra til å øke salget.

Overskriften og oppsettet til produktanbefalinger-seksjonen bestemmes av temaet ditt.

Forstå produktanbefalinger

Produktanbefalinger er basert på produkter som ofte kjøpes sammen, eller produkter i relaterte samlinger. Produktanbefalingene blir mer nøyaktige over tid, etterhvert som mer bestillings- og produktinformasjon blir tilgjengelig.

Finn ut mer om dataene som brukes til produktanbefalinger fra Shopify-dokumentasjonen for temautvikling.

Tilpasse produktanbefalinger

Produktanbefalinger er en seksjon på produktsiden i Nettbutikk 2.0-temaer. Du kan tilpasse utseendet på produktanbefalingene slik at de inneholder tittel, pris, selger og en kort beskrivelse, eller fjerne dem helt fra produktsidene. Du kan bare ha én seksjon med produktanbefalinger.

Når du legger til produktanbefalinger, kan du velge hvilken informasjon som skal vises. Temablokkene som er tilgjengelige for produktanbefalinger er Tittel, Pris, Kort beskrivelse og Selger.

Steg:

1. Velg Produkter > Standardprodukt for å laste inn malen i temaredigeringsprogrammet.
  2. Gjør ett av følgende: - Hvis produktsiden din har en seksjon for produktanbefalinger, klikker du på Produktanbefaling.

• Hvis produktsiden din ikke har en seksjon for produktanbefalinger, klikker du + Legg til seksjon og velger Produktanbefalinger.
  3. Klikk på + Legg til blokk, og velg hvilke blokker du vil vise til kundene.

4. Klikk på Lagre.

Du kan deaktivere produktanbefalinger ved å klikke på øyesymbolet. Deaktivering av produktanbefalinger skjuler seksjonen fra produktoppføringen, men sletter den ikke.