Tematilpasninger for Dawn

Alle betalte Shopify-kontoer får 60 minutters designtid fra Shopify-temastøtte. Denne designtiden kan brukes til å legge til bestemte funksjoner i et tema, som kan hjelpe butikken din med å gjøre salg.

Følgende tilpasninger kan gjøres i Dawn av Shopify-brukerstøtte. Gå gjennom beskrivelsen for hver støttede tilpasning for å avgjøre hvilke tilpasninger som kan hjelpe din bedrift.

Reduser størrelsen på sekundære produktbilder

Designtid: 15 minutter

Som standard viser produktsiden alle produktbilder som bilder i full størrelse, noe som reduserer kundenes behov for å klikke på bildene for å zoome inn.

Denne tilpasningen reduserer størrelsen på sekundærbilder på produktside, slik at de vises som mindre miniatyrbilder på datamaskiner. De mindre sekundærbildene vises høyere opp på siden, noe som reduserer kundenes behov for å bla ned for å se flere bilder.

Denne tilpasningen fungerer bra for produkter med mange produktbilder, eller der produktbildene ikke trenger å vises i store størrelser.

Vis alltid den andre oppreiste løkken på handlekurven

Designtid: 15 minutter

Som standard har veskeikonet for handlekurven en ekstra oppreist løkke som bare vises når det ligger et produkt i handlekurven.

Denne tilpasningen viser den andre oppreiste løkken hele tiden, slik at ikonet er likt både før og etter et produkt legges i handlekurven.

Denne tilpasningen fungerer godt i butikker med spesifikke designkrav.

Shopify-brukerstøtte kan tilpasse veskeikonet slik at den ekstra oppreiste løkken alltid vises.

Vis variantlagerbeholdning på produktsiden

Designtid: 15 minutter

Som standard vises ikke lagernivåer på produktsider.

Denne tilpasningen viser det tilgjengelige lagernivået på produktsiden for den gjeldende varianten, og oppdaterer lagerbeholdningen når det velges en ny variant.

Ved å legge til produktlagerbeholdning på produktsiden kan kundene enklere fatte informerte kjøpsbeslutninger når det er et begrenset lagerantall tilgjengelig, og det kan bidra til å skape engasjement og oppfordring til kjøp.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker der lagerbeholdningen er begrenset, eller der kjøperne ofte kjøper store antall av et produkt samtidig.

Visning av lagerbeholdning for varianter bør unngås i butikker som ikke sporer lagerbeholdningen i Shopify, butikker som selger digitale produkter eller butikker som har produkter som fortsatt selges når lagerbeholdningen er tom.

Endre plasseringen til merkene «Utsolgt» og «Salg»

Designtid: 15 minutter

Som standard vises et tilhørende merke nederst til venstre i produktkortet når et produkt er utsolgt eller på salg.

Denne tilpasningen legger til en innstilling i temaredigeringsprogrammet som lar deg endre plasseringen av merkene på produktkortene. Merkene kan flyttes til et av de fire hjørnene på produktbildet.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker der den gjeldende merkeplasseringen overlapper med viktig visuell produktinformasjon.

Fjern hurtigkassen

Designtid: 15 minutter

Som standard vises berettigede hurtigkasseknapper til kundene på handlekurvsiden, eller på første trinn i kassen, når alternativer for hurtigkasse er aktivert.

Denne tilpasningen fjerner hurtigkasseknappene helt fra begge sider.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker med spesialiserte handlekurv-til-kasse-flyter, slik som de som krever at kundene må velge betalingsmåte i tredje trinn i kassen.

Den bør unngås for butikker som har en høy prosentandel av kundene som bruker betalingsmåter for hurtigkasse, for å opprettholde en smidig betalingsopplevelse.

Endre tekst i bildebanneret

Designtid: 15 minutter

Som standard vises teksten i bildebannerseksjonen sentrert, og boksen under teksten er helt ugjennomsiktig.

Denne tilpasningen legger til innstillinger i temaredigeringsprogrammet slik at du kan kontrollere tekstplassering og gjennomsiktighet for boksen.

Denne tilpasningen fungerer godt hvis du bruker bildebannere i butikken, men teksten eller boksen dekker en viktig del av et bilde.

Legg til en språk- og valutavelger i overskriften

Designtid: 30 minutter

Som standard vises språk- og valutavelgeren i butikkfronten bare i bunntekstseksjonen.

Denne tilpasningen legger til språk- og valutavelgeren i overskriftsseksjonen i tillegg.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker som har kunder over hele verden, og som ønsker å fremheve kundenes mulighet til å endre språk og valuta i butikkfronten.

Den bør unngås i butikker der de fleste kunder snakker samme språk og bruker samme valuta, fordi det kan skape unødvendig støy i overskriftsseksjonen.

Legg til en produktbeskrivelse i full bredde

Designtid: 15 minutter

Som standard vises produktbeskrivelsen i høyrekolonnen, under produktbildet, på Produkt-siden.

Denne tilpasningen legger til en blokkinnstilling for en produktbeskrivelse i fullbredde i Produktinformasjon-seksjonen på Produkt-siden. Denne blokken kan legges til, fjernes og sorteres som andre blokker. Den opprinnelige Beskrivelse-blokken som viser en beskrivelse i høyrekolonnen er fortsatt tilgjengelig, og begge blokkene kan brukes for å skape produktmaler.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker som har lengre produktbeskrivelser, eller som kan dra fordeler av en layout der produktbeskrivelsen dekker hele sidebredden.

Den bør unngås i butikker som har behov for at produktbeskrivelsen er plassert nær toppen av siden, sammen med de andre produktdetaljene.

Alternativ festet overskrift

Designtid: 15 minutter

Som standard er innstillingen for festet overskrift i Dawn en del-festet overskrift, som er en vedvarende overskrift som bare vises når en kunde blar opp.

Denne tilpasningen legger til en innstilling der den festede overskriften vises hele tiden. Begge versjoner av den festede overskriften fjerner kunngjøringslinjen for å bevare plass i høyden, noe som er viktig på små skjermer.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker som har behov for at overskriftsinnholdet er synlig til enhver tid, eller sider som har mye innhold og krever at kunden blar langt for å komme tilbake til toppen av siden.

Den bør unngås i butikker som har alt sideinnholdet synlig til enhver tid.

Vis tilgjengelige variantalternativer på samlingssider

Designtid: 15 minutter

Denne tilpasningen viser tilgjengelige variantalternativer på samlingssider som tekst under den øvrige produktinformasjonen, noe som gir kundene et raskt overblikk over alternativene før de klikker på produktdetaljene.

Denne tilpasningen fungerer godt for butikker som har et varierende utvalg lignende varianter.

Den bør unngås i butikker som har en liten produktkatalog, eller butikker der de fleste produktene har én variant eller et lite antall varianter.