Beskyttelse mot svindel

Beskyttelse mot svindel er en funksjon som bruker algoritmer for svindeldeteksjon som analyserer bestillingsrisiko og tilbyr tilbakebetalingsbeskyttelse for å hjelpe bedrifter.

Du kan bruke beskyttelse mot svindel til å beskytte berettigede bestillinger mot falske tilbakebetalinger gratis. Hvis en berettiget og beskyttet bestilling mottar en falsk tilbakebetaling, blir du refundert tilbakebetalingsbeløpet og tilbakebetalingsprosessen håndteres for deg.

Finn ut mer om å Hindre tilbakebetalinger og forespørsler.

Oversikt

Beskyttelse mot svindel er for øyeblikket i tidlig tilgangsfase, og er ikke tilgjengelig for alle butikker.

Bare noen bestillinger er berettiget til beskyttelse, som bestillinger som betales med kredittkort. Hvis en bestilling har en delbetaling med en annen betalingsmåte, er ikke denne delen av bestillingen beskyttet. Varer som betales med et gavekort er for eksempel ikke beskyttet.

Du må aktivere beskyttelse mot svindel på alle bestillinger du ønsker å være beskyttet for. Du mottar hele kostnaden for eventuelle falske tilbakebetalinger. Andre tilbakebetalinger dekkes ikke.

Hvis du redigerer en bestilling, er den fortsatt beskyttet, men beskyttelse mot svindel dekker bare verdien av varene som er betalt med en berettiget betalingsmåte.

Beskytt en bestilling

Du trenger et sporingsnummer for å beskytte en bestilling.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Bestillinger.
  2. Klikk på en bestilling, og klikk deretter på Beskytt bestilling i seksjonen Beskyttelse mot svindel for bestillingen. Hvis du ikke ser seksjonen Beskyttelse mot svindel i bestillingen er ikke bestillingen berettiget for beskyttelse mot svindel.
  3. Angi sporingsnummeret for bestillingen, og se nøye gjennom vilkårene for bruk av beskyttelse mot svindel.
  4. Klikk på Aktiver.

Hvis du har noen spørsmål, kan du kontakte Shopify-brukerstøtte for å få hjelp.