Aktivere og deaktivere Arrive-varsler for bestillinger

Arrive er en mobilapp som er tilgjengelig for iOS- og Android-enheter. Den oppdaterer kundene om statusen på nettbestillinger basert på sporingsinformasjon, og sender automatiske leveransevarsler. Ved sporing av Shopify-bestillinger gir appen oppdatert informasjon til kundene om bestillingene deres.

Når påmelding til Arrive er aktivert, ser kundene i følgende land en kobling for å installere Arrive fra siden for bestillingsstatus på mobilenheter:

• USA
  • Canada
  • Australia

Kunder utenfor disse landene ser ikke alternativet for å installere Arrive på siden for bestillingsstatus. Kunder som velger å melde seg på blir bedt om å laste ned Arrive iOS- eller Android-appen, og deretter synkroniseres bestillingsinformasjonen fra Shopify automatisk.

Aktivere eller deaktivere Arrive-påmelding

Du kan aktivere eller deaktivere alternativet om å installere Arrive på siden for bestillingsstatus.

Hvis Arrive-påmeldingen er tilgjengelig for butikken din, trenger du ikke å gjøre noe for å sette det opp for kundene. Alternativet aktiveres automatisk og vises på sidene for bestillingsstatus, med mindre du deaktiverer det.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du Innstillinger og deretter Kasse.
  2. Under For å motta leveringsoppdateringer må du merke av eller fjerne avmerkingen av Kunder kan laste ned Arrive-appen fra siden for bestillingsstatus for å aktivere eller deaktivere alternativet for kundene.