Aktivere og deaktivere Arrive-varsler for bestillinger

Arrive er en mobilapp som er tilgjengelig for iOS- og Android-enheter. Den oppdaterer kundene om statusen på nettbestillinger basert på sporingsinformasjon, og sender automatiske leveransevarsler. Ved sporing av Shopify-bestillinger bruker appen sanntidsdata fra budfirmaer for å gi kundene informasjon på minuttet.

Når kundene får mer informasjon om statusen på en bestilling, er det mer trolig at de får tillit til forretningen og vil komme tilbake for å legge inn nye bestillinger. Kunder som bruker mobilenheter kan velge å få oppdateringer for Shopify-bestillinger ved hjelp av Arrive og laste ned mobilappen fra siden for bestillingsstatus.

Når du aktiverer Arrive-samtykke, vil kunder i USA og Canada se et alternativ for å bruke Arrive for sporing av bestillinger når de viser siden for bestillingsstatus på iOS- og Android-enheter. Kunder som velger å takke ja blir bedt om å laste ned Arrive iOS- eller Android-appen, og deretter synkroniseres bestillingsinformasjonen fra Shopify automatisk. Kunder utenfor USA og Canada vil ikke se muligheten til å bruke Arrive.

Aktivere eller deaktivere Arrive-påmelding

Du kan aktivere eller deaktivere alternativet om å bruke Arrive på siden for bestillingsstatus.

Hvis Arrive-påmeldingen er tilgjengelig for butikken din, trenger du ikke å gjøre noe for å sette det opp for kundene. Alternativet aktiveres automatisk og vises på sidene for bestillingsstatus, med mindre du deaktiverer det.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren klikker du Innstillinger og deretter Kasse.
  2. Under For å motta leveringsoppdateringer må du merke av eller fjerne avmerkingen av Kunder kan laste ned Arrive-appen fra siden for bestillingsstatus for å aktivere eller deaktivere alternativet for kundene.