Shop

Shop er en handledestinasjons- og leveringssporingsapp, som er tilgjengelig for kunder på iOS, Android og på nettet. Kundene kan bruke Shop-appen til å spore pakker, oppdage nye butikker og produkter, gjøre kjøp med Shop Pay og engasjere seg i merkevaren din. Hvis en kunde bruker Shop Pay Avdrag, kan de også bruke Shop-appen til å administrere betalinger.

Hvis butikken oppfyller kvalifikasjonskravene, som du finner i retningslinjer for Shop-forhandlere, vil butikken og produktene dine automatisk være oppført i Shop-appen, og Shop-salgskanalen vises i Shopify-administrator.

Du kan administrere merkevareuttrykket ditt i Shop-appen med følgende funksjoner:

Shop-kanalen er tilgjengelig i land der Shopify Payments støttes.