Aktivere Facebook Pay

Facebook Pay lar kundene betale enkelt og sikkert gjennom nettbutikken med en hurtigkasse. Når kunden er logget på Facebook, kan de gå gjennom kassen med den lagrede informasjonen sin, og de trenger ikke logge på igjen. Dessuten krypteres betalingskortnumre for sikker lagring. Kunden trykker Facebook Pay-knappen, og Facebook Pay leverer informasjonen til betalingsleverandøren.

Finn ut mer om hurtigkasser.

Krav for at forhandlere skal kunne legge til Facebook Pay

For å aktivere Facebook Pay-knappen, må du ha Shopify Payments aktivert, og nettbutikken må være lokalisert i USA.

Forhandlere trenger ikke en Facebook-konto for å legge til Facebook Pay-alternativet i en nettbutikk.

Krav for at kunder skal kunne bruke Facebook Pay

For å bruke Facebook Pay til kjøp, må kundene bruke en IP-adresse som er basert i USA, og en mobilenhet med en av følgende nettlesere:

• Safari for iOS
  • Chrome for Android

Aktiver Facebook Pay

For å aktivere Facebook Pay må du aktivere Facebook Pay i Shopify-administrator. Hvis butikken oppfyller Facebooks handelskrav aktiveres Facebook Pay innen to dager.

Bruk følgende trinn for å aktivere Facebook Pay i Shopify-administrator.

Steg:

1. I Shopify Payments-delen klikker du på Administrer.

2. Velg Facebook Pay i Lommebøker-seksjonen.

3. Klikk på Lagre.

Kundeopplevelse med Facebook Pay

Når en kunde besøker nettbutikken med en støttet nettleser på mobiltelefon, ser de et hurtigkassealternativ med Facebook Pay-knappen. Hvis kunden trykker på Facebook Pay-knappen, vil se se fakturerings- og fraktinformasjonen din. Hvis det er nødvendig kan kunden endre informasjonen før de fullfører kjøpet.

Hvis en kunde har Facebook-appen installert, brukes appen for å godkjenne kjøpet. Kunden kan også godkjenne med en nettleser.

Feilsøking

Facebook Pay vises ikke i Shopify-administrator

Facebook Pay er bare tilgjengelig for forhandlere som bruker Shopify Payments.

Facebook Pay vises ikke i kassen

Facebook Pay vises bare på Safari iOS Og Chrome Android-mobilenheter.

Vanlige spørsmål

Hvordan skiller Facebook Pay-knappen seg fra eksisterende betalingsknapper?

Facebook Pay gir en sømløs og sikker måte å sende penger, donere til formål og gjøre kjøp. Den er rask, praktisk, enkel å bruke og sikker. Du kan bruke Facebook Pay til å utføre kjøp både i og utenfor Facebook-apper og -tjenester, og det er ingen ytterligere kostnad for forhandlere for å bruke den.

Hvilke betalingsmåter er tilgjengelige for kunder når de betaler i en nettbutikk med Facebook Pay-knappen?

Kunder kan laste inn sitt foretrukne kreditt- eller debetkort til Facebook Pay. Ytterligere betalingsmåter vil bli lagt til over tid.

Hvor kan jeg gå for å finne mer informasjon om Facebook Pay?

Du kan besøke pay.facebook.com for mer informasjon.

Hva er kostnadene for forhandlere for å godta Facebook Pay?

Det er ingen ytterligere kostnad for forhandlere for å godta Facebook Pay.