Shop Pay

Shop Pay er en hurtigkasse som lar kundene lagre kredittkort-, levering- og fakturainformasjon slik at de kan fullføre transaksjonen raskere neste gang de sendes til Shopify-kassen. Dette kan være tidsbesparende for kunder når de går til kassen, spesielt hvis de allerede bruker Shop Pay på en annen Shopify-butikk.

En kunde må oppgi en e-postadresse i kassen for å kunne lagre denne informasjonen. Kunder som handler med et telefonnummer i kontaktfeltet vil ikke bli tilbudt Husk meg-alternativet for å lagre informasjonen. Finn ut mer om hurtigkasser.

Kundens frakt- og fakturainformasjon lagres sikkert på Shopifys PCI-støttede servere, og deles kun med butikken din dersom en det legges inn en bestilling. Hvis kundene dine har spørsmål om hvordan Shop Pay fungerer, eller hvordan opplysningene deres lagres, kan du henvise dem til hjelpesiden for Shop Pay.

For hver bestilling som gjøres gjennom Shop Pay, vil Shopify kompensere for alle leveringsutslipp.

Støttede språk

Shop Pay er tilgjengelig på følgende språk:

• Forenklet kinesisk
  • Tradisjonell kinesisk
  • Tsjekkisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk (bokmål)
  • Polsk
  • Portugisisk (Brazil)
  • Portugisisk (Portugal)
  • Malay
  • Spansk
  • Svensk
  • Thai
  • Tyrkisk

Kundeopplevelse

Når en kunde skal betale og har oppgitt levering-, faktura- og kredittkortinformasjon, kan de lagre informasjonen ved å legge inn mobiltelefonnummeret og melde seg på:

Neste gang kunden går til kassen føres de til bestillingsgjennomgang-siden. Når de klikker på Autoriser kjøp, mottar de en unik sekssifret kode på tekstmelding. Deretter bes de om å oppgi koden på betalingssiden. Etter de har oppgitt koden blir bestillingen behandlet.

Hvis en kunde går tilbake til butikken med samme enhet, kan de betale uten en SMS-bekreftelse. I kassen blir kunden omdirigert til Shop Pay for å bekrefte informasjonen deres før de går tilbake til kassen for å fullføre kjøpet.

Etter kunder har meldt seg på Shop Pay og fullfører SMS-bekreftelsen, kan de bruke den lagrede informasjonen på alle Shopify-kasser som har aktivert funksjonen. De trenger ikke å bekrefte seg igjen.

Hvis en kunde vil endre telefonnummeret på Shop Pay-kontoen sin, må kunden velge bort Shop Pay med det nåværende registrerte telefonnummeret og opprette en ny konto med det nye telefonnummeret.

Hvis kunden har spørsmål om bruk av Shop Pay, kan kunden besøke hjelpesidene for Shop Pay.

Deaktiver Shop Pay

1. I Shopify Payments-delen klikker du på Administrer.

2. I Hurtigkasser-seksjonen fjerner du avmerkingen for Shop Pay.