Aktivere Shop Pay

Shop Pay er en hurtigkasse som lar kundene lagre kredittkort-, levering- og fakturainformasjon slik at de kan fullføre transaksjonen raskere neste gang de sendes til Shopify-kassen. Dette kan være tidsbesparende for kunder når de går til kassen, spesielt hvis de allerede bruker Shop Pay på en annen Shopify-butikk. Hvis butikken din tilbyr et alternativ for lokal henting eller levering kan kundene velge alternativet i kassen med Shop Pay.

En kunde må oppgi en e-postadresse i kassen for å kunne lagre denne informasjonen. Kunder som handler med et telefonnummer i kontaktfeltet vil ikke bli tilbudt Husk meg-alternativet for å lagre informasjonen. Finn ut mer om hurtigkasser.

Kundens frakt- og fakturainformasjon lagres sikkert på Shopifys PCI-støttede servere, og deles kun med butikken din dersom en det legges inn en bestilling. Hvis kundene dine har spørsmål om hvordan Shop Pay fungerer, eller hvordan opplysningene deres lagres, kan du henvise dem til Shop Pay-hjelpesenter-siden.

For hver bestilling som gjøres gjennom Shop Pay, vil Shopify kompensere for alle leveringsutslipp.

Støttede språk

Shop Pay er tilgjengelig på følgende språk:

• Forenklet kinesisk
  • Tradisjonell kinesisk
  • Tsjekkisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk (bokmål)
  • Polsk
  • Portugisisk (Brazil)
  • Portugisisk (Portugal)
  • Malay
  • Spansk
  • Svensk
  • Thai
  • Tyrkisk

Kundeopplevelse

Når en kunde skal betale og har oppgitt levering-, faktura- og kredittkortinformasjon, kan de lagre informasjonen ved å legge inn mobiltelefonnummeret og melde seg på:

Neste gang kunden går til kassen føres de til bestillingsgjennomgang-siden. Når de klikker på Autoriser kjøp, mottar de en unik sekssifret kode på tekstmelding. Deretter bes de om å oppgi koden på betalingssiden. Etter de har oppgitt koden blir bestillingen behandlet.

Hvis en kunde kommer tilbake til butikken med den samme enheten, kan de handle uten å bruke SMS-bekreftelse. I kassen blir kunden omdirigert til Shop Pay for å bekrefte informasjonen sin før de returnerer til kassen for å fullføre kjøpet. Hvis butikken din tilbyr lokal henting eller leveranse kan kundene velge dette alternativet når de betaler med Shop Pay.

Etter at kunder har registrert seg for Shop Pay og gjennomført SMS-bekreftelse, kan de bruke sin lagrede informasjon i alle Shopify-kasser med funksjonen aktivert. De trenger ikke bekrefte identiteten sin på nytt. For butikker som har tilgang til funksjonen kan noen kunder betale med avdrag.

Hvis en kunde ønsker å endre kontoinformasjonen i Shop Pay, må de logge seg på Shop Pay med sin gjeldende registrerte e-postadresse før de kan oppdatere informasjonen sin. Kundene kan avregistrere seg fra Shop Pay når som helst. Hvis kunden din har noen spørsmål om bruk av Shop Pay, kan de besøke Shop Pay-hjelp.

Aktiver Shop Pay

1. I Shopify Payments-delen klikker du på Administrer.

2. I HURTIGKASSER-seksjonen krysser du av for Shop Pay.

3. Klikk på Lagre.

Kundene kan nå bruke Shop Pay for å betale i butikken.

Deaktiver Shop Pay

1. I Shopify Payments-delen klikker du på Administrer.

2. I HURTIGKASSE-seksjonen fjerner du avmerkingen for Shop Pay.

3. Klikk på Lagre.

Kundestøtte for Shop Pay

Hvis du har spørsmål om bruk av Shop Pay, kan du besøke Shop Pay-hjelpesenter. Hvis du trenger hjelp med betaling i avdrag med Shop Pay, kan du besøke Affirm-hjelpesenter.