Shopify Pay

Shopify Pay er en hurtigkasse som gir kundene muligheten til å lagre e-postadresse, kredittkort og frakt- og faktureringsinformasjon slik at de kan fullføre transaksjonen raskere neste gang de sendes til Shopify-kassen. Dermed kan kundene dine spare tid når de sjekker ut, spesielt hvis de allerede har valgt Shopify Pay i en hvilken som helst Shopify-butikk. Kunden må skrive inn en e-postadresse i kassen for å lagre denne informasjonen. Kunder som sjekker ut med et telefonnummer i kontakt-feltet blir ikke tilbudt Husk meg-meldingen om å lagre informasjonen. Finn ut mer om hurtigkasser.

Kundens frakt- og fakturainformasjon lagres sikkert på Shopifys PCI-støttede servere, og deles kun med butikken din dersom en det legges inn en bestilling. Hvis kundene dine har spørsmål om hvordan Shopify Pay fungerer, eller hvordan opplysningene deres lagres, kan du henvise dem til hjelpesiden for Shopify Pay.

Støttede språk

Shopify Pay er tilgjengelig på følgende språk:

• Forenklet kinesisk
  • Tradisjonell kinesisk
  • Tsjekkisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Malay
  • Norsk (bokmål)
  • Polsk
  • Portugisisk (Brazil)
  • Portugisisk (Portugal)
  • Malay
  • Spansk
  • Svensk
  • Thai
  • Tyrkisk

Kundeopplevelse

Når en kunde skal betale og har oppgitt levering-, faktura- og kredittkortinformasjon, kan de lagre informasjonen ved å legge inn mobiltelefonnummeret og melde seg på:

Shopify Pay-avmeldingsdialog

Neste gang kunden går til kassen føres de til bestillingsgjennomgang-siden. Når de klikker på Autoriser kjøp, mottar de en unik sekssifret kode på tekstmelding. Deretter bes de om å oppgi koden på betalingssiden. Etter de har oppgitt koden blir bestillingen behandlet.

Hvis en kunde går tilbake til butikken med samme enhet, kan de betale uten en SMS-bekreftelse. I kassen blir kunden omdirigert til Shopify Pay for å bekrefte informasjonen deres før de går tilbake til kassen for å fullføre kjøpet.

Etter kunder har meldt seg på Shopify Pay og fullfører SMS-bekreftelsen, kan de bruke den lagrede informasjonen på alle Shopify-kasser som har aktivert funksjonen. De trenger ikke å bekrefte seg igjen.

Hvis en kunde vil endre telefonnummeret på Shopify Pay-kontoen sin, må kunden velge bort Shopify Pay med det nåværende registrerte telefonnummeret og opprette en ny konto med det nye telefonnummeret.

Deaktiver Shopify Pay

1. I Shopify Payments-delen klikker du på Administrer.

2. I Hurtigkasser-seksjonen fjerner du avmerkingen for Shopify Pay.