Bruke Shop Pay – Kundeopplevelse

På denne siden finner du detaljerte opplysninger om kundeopplevelsen ved bruk av Shop Pay.

Kundeopplevelse

Når en kunde betaler med Shop Pay, blir de henvist til siden for bestillingsgjennomgang. Hvis kunden bruker Shop-appen, blir de bedt om å bekrefte kjøpet gjennom appen. Hvis kunden imidlertid bruker bare Shop Pay, kan de bekrefte kjøpet med en Shop-passnøkkel eller en unik sekssifret kode de mottar på tekstmelding eller e-post.

Hvis en kunde kommer tilbake til butikken med samme enhet, kan de betale uten å bruke passnøkler eller SMS-bekreftelse i Shop-appen. I kassen blir kunden omdirigert til Shop Pay for å bekrefte informasjonen før de sendes tilbake til kassen for å fullføre kjøpet. Hvis butikken i tillegg tilbyr alternativer for lokal henting eller levering, kan kunden velge disse alternativene i Shop Pay-kassen.

Når kundene har registrert seg for Shop Pay og fullført bekreftelsen, kan de bruke de lagrede opplysningene i alle Shopify-kasser der funksjonen er aktivert. De trenger ikke bekrefte seg på nytt. Noen kunder kan også få alternativet om å betale i avdrag med Shop Pay Avdrag.

Hvis en kunde ønsker å endre Shop Pay-kontoinformasjonen, må de logge på Shop Pay med sin registrerte e-postadresse før de oppdaterer informasjonen. Kundene kan også trekke seg fra Shop Pay når som helst hvis de ikke lenger ønsker å bruke tjenesten. Hvis de har spørsmål eller bekymringer knyttet til bruken av Shop Pay, kan kundene besøke Shops hjelpesenter.

Innhenting av kundeemner med Shop

Hvis du bruker skjemaer for innhenting av kundeemner som er opprettet med Shopify Forms-appen eller støttede tredjepartsapper for innhenting av kundeemner, kan kundene registrere seg for markedsføringsoppdateringer og motta en rabattkode til butikken.

Når en kunde fyller inn et skjema for innhenting av kundeemner med Shop-e-postadressen sin, blir de bedt om å autentisere seg med Shop. Etter autentiseringen logges de på Shop Pay i butikken, og rabattkoden lagres til kontoen deres. Når de gjør et kjøp med Shop Pay, legges rabattkoden automatisk til i bestillingen.

Kundestøtte for Shop Pay

Hvis kundene har spørsmål eller trenger hjelp med bruken av Shop Pay, kan de besøke Shops hjelpesenter. Hvis de har spesifikke spørsmål om betaling av avdrag med Shop Pay, kan de besøke hjelpesenteret for Shop Pay Avdrag.

Støttede kort

For å bruke Shop Pay må kundene:

• Aktivere kortene sine før bruk, hvis det er aktuelt.
  • Kunne utføre nettkjøp.
  • Ha faktureringsinformasjon som samsvarer med den lagrede bankkontoen. Postnummeret må for eksempel samsvare med fakturaadressen.
  • Ha et Visa, Mastercard, American Express eller et annet kort du støtter.
  • Bruk et støttet debet- eller kredittkort. Noen forhåndsbetalte kort støttes for eksempel ikke.

Hvis kunden bruker Shop Pay Avdrag godtas ikke Capital One-kort.

Støttede språk

Shop Pay er tilgjengelig på følgende språk:

• Forenklet kinesisk
  • Tradisjonell kinesisk
  • Tsjekkisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hindi
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk (bokmål)
  • Polsk
  • Portugisisk (Brazil)
  • Portugisisk (Portugal)
  • Malay
  • Spansk
  • Svensk
  • Thai
  • Tyrkisk