Krever telefonnumre for PayPal Express Checkout-bestillinger

Hvis du bruker PayPal Express, har du kanskje lagt merke til at siden for Shopifys bestillingsinformasjon ikke inneholder kundens telefonnummer. Hvis du har en bedriftskonto hos PayPal, kan du kreve kundetelefonnumre fra PayPal-kontoinnstillingene dine.

Steg:

1. Logg på PayPal-kontoen på paypal.com.

2. Klikk på tannhjul-ikonet, og velg Kontoinnstillinger.

3. Klikk på nettstedsinnbetalinger.

4. Klikk på Oppdaterved siden av nettstedsinnstillinger.

5. Under kontakttelefonnummervelger du et alternativ for kontakttelefon:

- På (Valgfritt felt) – legger til telefonnummerfeltet i kassen, men det er ikke nødvendig for gå til kassen. - På (Oblegatorisk felt) – kunden må skrive inn telefonnummeret deres når de går til kassen. - Off – fjerner feltet helt.

Ved å kreve telefonnummer i kassen faller vanligvis konverteringer og salg. Det er mange som ikke liker å gi ut kontaktinformasjon. Med mindre det absolutt er nødvendig med telefonnummer, bør du velge På (Valgfritt felt).