Markedsføring av Shop Pay Avdrag i sosiale medier og på e-post

Bruk denne siden for å finne ut hvordan du kan integrere Shop Pay Avdrag i sosiale medier, betalte annonser og e-post.

Finn ut mer om hvordan du bruker Shop Pays merkevarematerialer på riktig måte før du laster ned og bruker Shop Pay Avdrag-logoen i markedsføring.

På denne siden

Du kan inkludere informasjon om Shop Pay Avdrag i betalte medier, som Facebook-annonser eller Google-annonser. Hvis du bruker betalte medier til å promotere Shop Pay Avdrag, må du følge retningslinjene for rimelige utlån.

Finn ut mer om å konfigurere markedsføring i Shopify.

Godkjente ressurser for sosiale medier

For å overholde statlige og føderale forskrifter ved tilbydelse av avdrag samt Truth in Lending Act (TILA), må du bare bruke godkjente tekster for å promotere Shop Pay Avdrag i sosiale medier:

• Vi er glade for å kunne tilby flere måter å betale på. Nå kan du betale over tid med Shop Pay, og velge den planen som passer deg best.
  • Vi er glade for å kunne tilby flere måter å betale på. Få det du ønsker med fire rentefrie betalinger, eller velg en månedlig betalingsplan når du betaler med Shop Pay.
  • Vi er glade for å kunne tilby Shop Pay Avdrag! Kjøp i dag, og betal i fire eller flere avdrag fra 0 % APR.
  • Shop Pay Avdrag er tilgjengelig i butikken! Kjøp dine favoritter med fleksible betalingsalternativer. Kom innom og spør oss om hvordan du kommer i gang.

Du kan laste ned godkjente ressurser for sosiale medier, som du kan bruke i nyhetsfeeden og historier på Instagram eller Facebook.

Settet for sosiale medier inkluderer:

• 3x innlegg i nyhetsfeed (1080 x 1080 piksler)
  • 3x historieinnlegg (1920 x 1080 piksler)

Ressurser for sosiale medier er bare tilgjengelige på engelsk.

Last ned sett for sosiale medier

E-posterklæring

Før du sender en e-post om Shop Pay Avdrag, må du sørge for at e-posten inkluderer:

E-post om forlatt handlekurv

Hvis en kunde har varer i handlekurven og forlater nettbutikken, kan du oppfordre dem til å fullføre kjøpet med en e-post om forlatt handlekurv som fremhever det at man kan dele kjøp i betalinger med Shop Pay Avdrag.

Du kan fremheve muligheten for å betale i avdrag med disse godkjente overskriftene:

• Ikke glem at du kan kjøpe nå og betale senere med Shop Pay
  • Gjennomfør kjøpet med en betalingsplan som fungerer for deg
  • Handlekurven din venter på deg! Vil du betale i fleksible innbetalinger?
  • Kjøp nå, betal over tid

Kunngjørings-e-post

Du kan sende en e-post som informerer kundene om at du tilbyr Shop Pay Avdrag. I e-posten må du forklare hvordan avdragsbetaling fungerer.

Du kan tilpasse den forhåndslagrede Shopify Email-malen med ditt eget merkevareuttrykk og produkter før du sender til kundene. For å bruke malen må du ha installert Shopify Email.

E-postkampanje

Inkluder informasjon om Shop Pay Avdrag i e-postkampanjer for å minne kundene om at de kan betale for bestillingen sin med Shop Pay Avdrag. Vurder å legge inn godkjente budskap i e-poster om viktige datoer for din bransje. Slike datoer kan inkludere Black Friday, Cyber Monday (BFCM), jul, nyttår eller valentinsdagen.