Markedsførings-e-poster for Shop Pay Avdrag

Bruk denne siden for å finne ut hvordan du inkluderer Shop Pay Avdrag i markedsførings-e-poster.

Finn ut mer om hvordan du bruker Shop Pays merkevarematerialer på riktig måte før du laster ned og bruker Shop Pay Avdrag-logoen i markedsførings-e-poster.

E-posterklæring

Før du sender en e-post om Shop Pay Avdrag, må du sørge for at e-posten inkluderer:

e-postmelding om forlatt handlekurv

Hvis en kunde har varer i handlekurven og deretter forlater nettbutikken, kan du oppfordre dem til å fullføre kjøpet med en e-post som fremhever deling av kjøpet i fire avdrag med Shop Pay Avdrag.

Kunngjørings-e-post

Du kan sende en e-post som informerer kundene om at du tilbyr Shop Pay Avdrag. I e-posten må du forklare hvordan avdragsbetaling fungerer.

Du kan tilpasse den forhåndslagrede Shopify Email-malen med ditt eget merkevareuttrykk og produkter før du sender til kundene. For å bruke malen må du ha installert Shopify Email.

E-postkampanjer

Inkluder informasjon om Shop Pay Avdrag i e-postkampanjer for å minne kundene om at de kan betale for bestillingen sin med Shop Pay Avdrag. Vurder å legge til godkjent informasjon i e-poster knyttet til viktige datoer for din bransje. Slike datoer kan inkludere Black Friday, Cyber Monday, jul, nyttår eller valentinsdagen.

Betalte medier

Du kan inkludere informasjon om Shop Pay Avdrag i betalte medier, som Facebook-annonser eller Google-annonser. Hvis du bruker betalte medier til å promotere Shop Pay Avdrag, må du følge retningslinjene for rimelige utlån.

Finn ut mer om å konfigurere markedsføring i Shopify.