EPS-betalinger

EPS (Electronic Payment Standard, elektronisk betalingsstandard) er en direkte og sikker betalingsmåte med bankoverføring for Shopify Payments-brukere i Østerrike og Tyskland. EPS lar kundene dine betale for bestillingene med sin nettbankkonto. EPS på Shopify Payments gir kundene dine en trygg og enkel betalingsopplevelse.

Regioner som kan motta betalinger med EPS

Bare forhandlere i følgende regioner som selger i euro kan motta betalinger med EPS:

• Østerrike
  • Tyskland

Regioner der kundene kan betale med EPS

EPS er bare tilgjengelig for kunder i Østerrike som betaler i euro.

Aktiver EPS

EPS er aktivert som standard når du setter opp Shopify-betalinger. Du kan når som helst endre hvilke betalingsalternativer som er tilgjengelig for kundene dine.

Steg:

Betalinger med EPS

Når kundene velger EPS i kassen, blir de omdirigert til EPS' nettsted for å se en liste over deltakende banker. De velger banken sin, og oppgir påloggingsinformasjon til banken. Når betalingen er bekreftet, sendes det forfalte beløpet til deg fra deres bank i neste Shopify Payments-utbetaling.

Betalinger som gjøres med EPS kan bare sendes til refusjon innen 180 dager fra den opprinnelige belastningsdatoen. Etter 180 dager er det ikke lenger mulig å refundere belastningen. Hvis du refunderer en transaksjon som er behandlet med EPS, får du ikke refusjon for behandlingsavgiftene fra Shopify Payments. Tredjepartstransaksjonsgebyrer varierer basert på hvilket abonnement butikken din har. Hvis du vil ha mer informasjon om prissetting kan du se Shopifys side om prissetting for Østerrike

Med EPS er det ingen tilbakebetalingsprosess, fordi risikoen for svindel er ekstremt lav. Dette er fordi kunden må godkjenne betalingen hos banken sin før betalingen gjennomføres.

Kundeopplevelse med EPS

Når kunden velger EPS som betalingsalternativ, får de opp en liste med deltagende østerrikske banker. De velger banken sin, og angir påloggingsinformasjon med banken. Det skyldige beløpet sendes fra nettbanken deres til deg på din neste utbetaling for Shopify-betalinger.