Betalinger med iDEAL

iDEAL er en betalingsmetode for direkte og sikker bankoverføring for Shopify Payments. Når en kunde velger iDEAL som betalingsmåte, må de logge på den iDEAL-kontoen for å bekrefte betalingen.

iDEAL-krav

For å aktivere iDEAL for nettbutikken må du bruke Shopify Payments. iDEAL fungerer kun når Shopify Payments er aktivt. Det fungerer ikke når Shopify Payments er i testmodus.

iDEAL er kun tilgjengelig for forhandlere i Nederland.

Aktiver iDEAL

Før iDEAL kan aktiveres må du konfigurere Shopify Payments. Når du har aktivert Shopify Payments, kobles iDEAL automatisk til butikken og blir tilgjengelig for kundene dine.

Betalinger med iDEAL

Når en kunde plasserer en bestilling og bruker iDEAL til å betale, får du pengene ved neste utbetaling. Du kan finne ut mer om å bli betalt med Shopify Payments ved Shopify Payments-betalingsperioder.

Hvis du refunderer en transaksjon behandlet gjennom iDEAL, får du ikke refundert behandlingsgebyrene som belastes av Shopify Payments. Betalinger som gjøres med iDEAL kan refunderes innen 180 dager etter den opprinnelige belastningen.

Når en kunde betaler for en bestilling med iDEAL, kan det ikke fremsettes en tilbakebetaling for bestillingen.

iDEAL-kundeopplevelsen

Når en kunde besøker nettbutikken og gjør et kjøp, ser de på iDEAL som et betalingsalternativ under betalingsprosessen.

Hvis kunden vil bruke iDEAL til å betale, velger kunden dette i kassen. Etter å ha valgt iDEAL blir kunden bedt om å velge bankkonto og omdirigeres deretter til bankkontoen for å fullføre kjøpet.