Betalinger med iDEAL

iDEAL er en betalingsmetode for direkte og sikker bankoverføring for Shopify Payments. Når en kunde velger iDEAL som betalingsmåte, må de logge på den iDEAL-kontoen for å bekrefte betalingen.

iDEAL-krav

Kundene kan bare betale med iDeal hvis de er lokalisert i Nederland og gjør betalingen i euro. Du må sikre at butikken din aksepterer EUR. Hvis du ikke allerede selger til Nederland, kan du konfigurere dette i innstillingene for multivaluta i Shopify Markets.

Du må deaktivere eventuelle alternative betalingsgatewayer som kan komme i konflikt før du kan aktivere iDEAL.

Aktiver iDEAL

Før iDEAL kan aktiveres på Shopify Payments må du konfigurere Shopify Payments-kontoen. Når du har konfigurert Shopify Payments kobles iDEAL automatisk til butikken og blir tilgjengelig for kundene.

Betalinger med iDEAL

Når en kunde legger inn en bestilling og bruker iDEAL til å betale, får du pengene ved neste utbetaling. Finn ut mer om å få betalt med Shopify Payments ved å se Utbetalingsperioder for Shopify Payments.

Hvis du refunderer en transaksjon behandlet gjennom iDEAL, får du ikke refundert behandlingsgebyrene som belastes av Shopify Payments. Betalinger som gjøres med iDEAL kan refunderes innen 180 dager etter den opprinnelige belastningen.

Når en kunde betaler for en bestilling med iDEAL, kan det ikke fremsettes en tilbakebetaling for bestillingen.

iDEAL-kundeopplevelsen

Når en kunde gjør et kjøp i nettbutikken din, vil iDEAL være et alternativ i betalingsprosessen.

Hvis kunden vil bruke iDEAL til å betale, velger de det i kassen. Når iDEAL er valgt, vil kunden bli bedt om å velge bankkontoen sin. Deretter omdirigeres kunden til bankkontoen for å fullføre kjøpet.