Legge til en landvelger

Hvis du legger til en landvelger i temaet ditt, kan kundene velge land eller region fra en rullegardinmeny over land og regioner du har lagt til i Shopify Payments-innstillingene dine. Den lokale valutaen vises også i rullegardinmenyen ved siden av hvert land eller region.

App-anbefaling

Geolocation-appen fra Shopify gir land- og språkanbefalinger til kundene basert på geografisk plassering, samt nettleser eller enhetsspråk. Med Geolocation-appen kan du også legge til en velger i bunnteksten til nettbutikken som lar kundene dine velge land og språk.

Internasjonale domener

Du kan angi standardland eller -region for internasjonale kjøpere ved å bruke internasjonale domener. Du kan for eksempel bruke your-shop-name.com i USA, der nettbutikken vises på engelsk og prisene vises i USD. I Frankrike kan du bruke your-shop-name.fr, eller fr.your-shop-name.com, der nettbutikken vises på fransk og prisene vises i EUR. Du kan bruke Geolocation-appen sammen med internasjonale domener når du selger i flere valutaer. Geolocation-appen lar kundene endre plasseringen sin manuelt hvis de befinner seg på feil domene.

Rediger temakoden for å legge til en landvelger

Hvis du ønsker å redigere temakoden slik at kundene kan velge land eller region, kan du bruke Shopify Liquid til å opprette landvelgere i butikkfronten. Dette er en avansert veiledning. Du må bare redigere temakoden dersom du har kodeerfaring. Alternativt kan du leie inn en Shopify-ekspert.