Legge til en valutavelger

Kundene dine kan velge sin foretrukne valuta fra en rullegardinliste med valutaer hvis du legger til en valutavelger i temaet ditt. Valutavelgere er innebygget i noen temaer, eller kan legges til gjennom Geolocation-appen. Geolocation-appen lar deg også spørre kundene om de vil bytte til lokal valuta basert på IP-adressen deres.

Oppdater temaet for å legge til en valutavelger

Hvis du bruker den nyeste versjonen av Debut- eller Brooklyn-temaene i butikken din, vil du automatisk få en valutavelger på butikkfronten. Du kan oppdatere teamet ditt for å få den nyeste versjonen.

App-anbefaling

Hvis du har Shopify Plus-abonnementet, vil butikken din automatisk velge kundens valuta basert på IP-adressen. Hvis du har et annet abonnement, kan du gi kundene mulighet til å bytte til sin lokale valuta ved å bruke Geolocation-appen fra Shopify, som er gratis. Geolocation-appen gir språk- og valutaanbefalinger til kundene dine basert på deres geografiske plassering, samt nettleser- eller enhetsspråk. Geolocation-appen legger også til en velger i bunnteksten til nettbutikken som lar kundene velge språk og valuta.

Valutavalg gjennom en URL-adresse

Etter du har aktivert salg med flere valutaer med Shopify-betalinger, kan kundene betale i sin lokale valuta.

Du kan også sende kundene en URL-adresse som vil åpne butikken din i en bestemt valuta ved å legge til en ISO-kode for valutaen på slutten av den. For eksempel vil følgende kobling åpne butikken og vise alle prisene i canadiske dollar: myshopify-store.myshopify.com?currency=CAD.

Legg til en valutavelger i butikkens navigasjonsmeny

Du kan oppdatere butikkfronten for å inkludere en valutavelger i temaets bunntekst eller hovedmeny, uten at du trenger å tilpasse temakoden.

Rediger temakoden for å legge til en valutavelger

Hvis du vil redigere temakoden slik at kundene kan velge valuta, kan du bruke Shopify Liquid til å opprette valutavelgere i butikkfronten. Dette er en avansert veiledning. Du må bare redigere temakoden hvis du har kunnskap om koding.