Henvise kundene til riktig land eller område

Når du har konfigurert markeder med ulike språk og valutaer, må du henvise kundene til deres lokale handleopplevelser. Du kan bruke følgende metoder for å hjelpe kundene med å finne riktig versjon av butikken, som samsvarer med deres språk- og plasseringsvalg:

• Automatisk domeneomdirigering – Når du aktiverer denne innstillingen i Shopify-administrator, omdirigeres besøkende til nettbutikken automatisk til URL-adressen som samsvarer med deres språk og geografiske plassering.
  • Geolocation-appen – Denne gratisappen gir språk- og landanbefalinger til kundene basert på deres geografiske plassering og nettleser- eller enhetsspråk. Den gir også muligheten til å vise en land- og språkvelger i bunnteksten i nettbutikken, som lar kundene velge språk og land eller område. I tillegg til Geolocation-appen finnes det andre kompatible tredjepartsapper du også kan bruke.
  • Dypkoblinger – når mange land finnes i samme marked, eller et marked ikke har sin egen URL-adresse, kan du sende kundene direkte til riktig opplevelse for deres land eller område med en dypkobling.

I denne delen