Legge til en valutavelger

Hvis du vil at kundene skal velge deres foretrukne valuta fra en rullegardinliste med valutaer, kan du legge til en valutavelger i temaet ditt.

De fleste temaer inkluderer ikke en valutavelger som støtter salg i flere valutaer med Shopify Payments, så du må opprette en.

OBS: Hvis du selger i flere valutaer med Shopify Payments, kan du ikke bruke en multivalutaapp fra Shopify App Store. Multivalutaapper er ikke kompatible når du selger i flere valutaer med Shopify Payments.

Oppdater temaet ditt (Debut) for å legge til en valutavelger

Hvis du bruker den nyeste versjonen av Debut-temaet i butikken din, får du automatisk en valutavelger på butikkfronten. Du kan oppdatere temaet for å få den nyeste versjonen.

Lei en Shopify-ekspert for å legge til en valutavelger

Hvis du trenger hjelp til å opprette en tilpasset løsning for butikken, kan du leie en Shopify-ekspert.

Legg til en valutavelger i butikkens navigasjonsmeny

Du kan oppdatere butikkfronten for å inkludere en valutavelger i temaets bunntekst eller hovedmeny, uten at du trenger å tilpasse temakoden.

Rediger temakoden for å legge til en valutavelger

Hvis du vil redigere temakoden slik at kundene kan velge valuta, kan du bruke Shopify Liquid til å opprette valutavelgere i butikkfronten. Dette er en avansert veiledning. Du må bare redigere temakoden hvis du har kunnskap om koding.