Testing av konfigurasjonen av flere valutaer

Når du har aktivert salg med flere valutaer med Shopify Markets, bør du teste kundeopplevelsen for å sikre at prisene vises på riktig måte i ulike valutaer, og at appene og tilpasningene fortsatt fungerer som de skal. Bla gjennom butikken din, opprett testbestillinger og simuler betaling for dem med tall fra testkredittkort.

Hvis en landvelger ikke vises i butikken din, må du legge til en.

Forhåndsvis valutaer i butikken din

Du kan forhåndsvise hvordan prisene i hver valuta vises i nettbutikken.

Trinn:

1. Gå til Innstillinger > Markeder fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på markedet du vil teste.
  3. Klikk på Forhåndsvisning.

Appkompatibilitet med flere valutaer

Noen apper fungerer kanskje ikke som forventet med flere aktive valutaer i butikken din. Vi anbefaler at du besøker nettbutikken din og tester kundeopplevelsen. Hvis du har installert apper for å gjøre følgende oppgaver, bør du teste dem for å sikre at de fortsatt fungerer som forventet med flere valutaer:

• viser pengeverdier, for eksempel priser eller totalsummer, i butikkfronten eller i en rapport
  • sender varsler til kundene som inneholder pengeverdier, som priser eller totalsummer.

Hvis det er et problem med disse appene, kan det påvirke kundeopplevelsen i butikken. Kunder kan for eksempel kunne betale, men få opp feil pengeverdi.

De fleste offentlige apper er oppdatert til å støtte salg med flere valutaer, men noen av dem har ikke blitt oppdatert enda. Apper som ikke er kompatible med salg i flere valutaer fremheves i Shopify-administrator under Innstillinger > Apper og salgskanaler.

Hvis du har installert apper som ikke er kompatible med flere valutaer, må du først avinstallere disse appene før du kan aktivere salg med flere valutaer.

Kompatibilitet med tilpassede apper

Hvis du mottar et varsel om tilpassede apper i Shopify-administrator, må utvikleren gå gjennom disse appene samt risikoen ved å bruke disse appene når du selger i flere valutaer.