Tredjeparts betalingsleverandører

Hvis du ikke bruker Shopify Payments og ønsker å godta kredittkort, kan du velge blant mer enn 100 kredittkortbetalingsleverandører for Shopify-butikken.

Shopify støtter to ulike typer kredittkort-betalingsleverandører: direkte leverandører og eksterne leverandører. Hvis du bruker en direkte leverandør, kan kundene fullføre kjøpet direkte i nettbutikken, uten å måtte betale gjennom en tredjepartskasse. Hvis du bruker en ekstern leverandør, må kundene fullføre kjøpet på en betalingsside som driftes utenfor nettbutikken.

Du kan aktivere eller endre betalingsleverandør fra Betalinger-siden i Shopify-administratoren.

I denne delen