Shopify Ping

Shopify Ping er en gratis app for iOS og Android som du kan bruke til å administrere meldinger fra kundene dine. Besøkende i nettbutikken kan sende meldinger gjennom meldingskanaler som Shopify Chat, Facebook Messenger eller Apple Business Chat. Du kan bruke Shopify Ping til å lese og svare på meldingene fra mobiltelefonen.

Når du setter opp Shopify Ping, kobles Shopify Chat automatisk til Shopify Ping.