Shopify Ping

Shopify Ping er en gratis app for iOS, iPad og Android som du kan bruke til å administrere meldinger med kunder, teamet og Kit. Besøkende i nettbutikken kan sende meldinger gjennom meldingskanaler som Shopify Chat, Facebook Messenger eller Apple Business Chat. Du kan bruke Shopify Ping til å lese og svare på meldingene fra mobiltelefonen.

Du kan også bruke Shopify Ping til å sende tekst eller bilder til teammedlemmer som har personalkontoer i Shopify-butikken.

Når du setter opp Shopify Ping, kobles Shopify Chat automatisk til Shopify Ping.