Shopify Ping

Shopify Ping er en gratis meldingsapp som lar deg håndtere alle samtaler med kunder og team på ett sted. Shopify Ping er tilgjengelig på datamaskiner på shopifyping.com, og kan også lastes ned på iOS-, iPad- og Android-mobilenheter.

Kunder i nettbutikken kan sende meldinger til butikken gjennom meldingskanaler som Shopify Chat, som er inkludert med Shopify Ping, Facebook Messenger og Apple Business Chat. Du kan lese og svare på disse meldingene fra en datamaskin eller en mobil enhet.

Når du konfigurerer Shopify Ping blir Shopify Chat også automatisk installert. Shopify Chat lar kundene nå deg mens de handler. De kan også sende meldinger til butikken gjennom andre populære meldingskanaler som Facebook Messenger og Apple Business Chat. Shopify Ping lar deg vise og svare på disse meldingene fra en datamaskin eller en mobilenhet.

Du kan også bruke Shopify Ping til å sende tekst eller bilder til teammedlemmer som har personalkontoer i Shopify-butikken.

Når du setter opp Shopify Ping, kobles Shopify Chat automatisk til Shopify Ping.