Samtaler i Shopify Ping

Når du besvarer meldinger i Ping sendes svarene gjennom den opprinnelige meldingstjenesten slik at kundene får svar på den opprinnelige meldingen.

Du kan merker meldingene som lest eller ikke lest fra Hjem-skjermen.

Sende en kobling til et produkt i en samtale

Du kan dele produkter fra nettbutikken din i Ping med Apple Business Chat og Shopify Chat. Du kan også sende bestillingsutkast til produkter som er tilgjengelig i nettbutikken og Apple Business Chat, Shopify Chat eller Messenger-salgskanalene, avhengig av hvilken du bruker med Ping. Finn ut mer om salgskanal-tilgjengelighet for produkter.

Trinn:

1. I Ping åpner du en samtale.

2. Trykk på butikkikonet.

3. Trykk på Produkter for å åpne en liste over tilgjengelige produkter.

4. Trykk på et produkt.

5. Velg Del produktside, og trykk deretter på Send.

Opprette og sende et bestillingsutkast i en samtale

Du kan bruke Ping til å opprette nye bestillingsutkast, og sende en kobling til kundene dine for å hjelpe dem å gå til kassen raskere. Når du sender et bestillingsutkast i en samtale, kan kunden klikke på koblingen for å gå direkte til kassen.

Trinn:

1. I Ping åpner du en samtale.
  2. Trykk på butikkikonet.
  3. Trykk på Ny bestilling.
  4. Trykk på Velg produkter.
  5. Søk etter og velg et produkt du vil legge til i bestillingen. Hvis produktet har varianter, må du også velge en variant.
  6. Valgfritt: Trykk på Legg til produkt for å legge til flere produkter.
  7. Valgfritt: Trykk på Legg til rabatt og legg deretter til en rabattkode.
  8. Valgfritt: Trykk på Tilpass fraktog legg deretter til en foretrukket fraktpris i bestillingen.
  9. Når du har lagt til alle produktene i bestillingen, trykker du på Send bestilling.

Send en rabattkode i en samtale

Du kan dele rabattkoder i Ping. Når en kunde klikker på rabattkoden, legges den automatisk til i handlekurven.

Steg:

1. I Ping åpner du en samtale.
  2. Trykk på butikkikonet.
  3. Trykk Rabatter.
  4. Velg rabatten du vil dele, og trykk på Send.