Kjøre rabatter med Kit

Med Kit kan du opprette og promotere rabattkoder for nettbutikken. Du må vite følgende detaljer om rabatten før du kan opprette den:

• Rabattypen (prosentavslag, fast beløp eller gratis frakt)
  • Beløpet til rabatten (prosentandel eller fast beløp)
  • Minste bestillingsbeløp for å være kvalifisert for rabatten
  • Navnet på rabattkoden

Som standard setter Kit opp noen få ting for deg:

• Rabatten starter den dagen du oppretter den med Kit
  • Rabatten kjører i syv dager
  • Rabatten er tilgjengelig for alle kunder
  • Kundene kan bruke rabatten flere ganger

Når du har opprettet en rabatt med Kit blir koden aktiv med en gang. Du kan endre eller deaktivere rabattkoden fra Shopify-administratoren.

Opprett en rabatt

Kit kan tilby å opprette en rabattkode for deg hvis du spør om markedsføringsprodukter.

Steg:

1. Si hi kit for å starte en ny samtale med Kit.

2. Start prosessen med å opprette en rabattkode:

- Hvis du kommuniserer med Kit gjennom SMS-tekstmeldinger velger du 1 for å markedsføre produktene dine med Kit, og velger deretter 4 for å opprette en rabattkode.

1. Kit spør hva slags rabattkode du vil opprette. Du kan velge prosentavslag, fast beløp eller gratis frakt.

2. Kit ber om noen detaljer om rabatten. Svar på spørsmålene for å sette opp rabatten.

3. Kit ber om et navn for rabattkoden. Angi navnet som kundene skal angi, for eksempel APRIL20.

4. Kit bekrefter detaljene for den nye rabattkoden. Angi Yes hvis du kommuniserer til Kit med SMS-tekstmeldinger for å opprette rabattkoden. Koden er øyeblikkelig tilgjengelig til bruk for kunder.

5. Når du har opprettet en ny rabatt med Kit, tilbyr Kit å markedsføre rabatten. Du kan velge Facebook-annonse, Facebook-innlegg eller Send en markedsføringskampanje på e-post. Hvis du kommuniserer med Kit over tekstmelding, angir du det tilhørende nummeret. Hvis du velger å opprette en Facebook-annonse, blir du bedt om å angi et budsjett.

6. Forhåndsvis innlegget eller annonsen.

7. Hvis du kommuniserer med Kit over tekstmelding, velger du 1 for å publisere valget.