Bruke Kit med Instagram

Kit kan gjøre det enklere å kjøre Instagram-annonser. Når du kjører en annonse på Instagram med Kit fakturerer Facebook betalingsmåten som er knyttet til Facebook-annonsekontoen. Du betalinger ikke Kit for å kjøre Instagram-annonser.

Du kan bruke Kit til å opprette Instagram-annonser til å vise produktene og opprette koblinger til butikken din.

Instagram-annonser er ikke knyttet til produkttagging på Instagram. Hvis du vil tagge produktene dine i Instagram-innlegg kan du bruke Instagram-kanalen.

Retningslinjer for Instagram-annonser

Før du kjører annonser på Instagram er det viktig å ta høyde for Instagrams utformingskrav for Instagram-annonser i strømmen.

Sette opp Kit for å kjøre Instagram-annonser

Første gang du kjører en annonse på Instagram, ber Kit deg om å fullføre noen skritt for å sette opp Shopify-, Facebook- og Instagram-kontoer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se en video om konfigurering av Instagram-annonser.

Steg:

1. Fra Kit-instrumentbordet klikker du på Opprett overbevisende Instagram-annonser.
  2. Koble til Facebook, og klikk deretter på Ferdig.
  3. Koble til bedriftssiden på Facebook, og klikk deretter på Ferdig.
  4. Koble til Business Manager, og klikk deretter på Ferdig.
  5. Legg til en annonsekonto på Business Manager, og klikk deretter på Ferdig.
  6. Godta Facebooks vilkår for tilpasset publikum, og klikk deretter på Ferdig.
  7. Godta Facebooks vilkår for nettstedspublikum, og klikk deretter på Ferdig.
  8. Velg målland, og klikk deretter på Ferdig.
  9. Legg til en Instagram-konto i Facebook Business Manager, og klikk på Ferdig.
  10. Knytt Instagram-kontoen din til Facebook-annonsekontoen din og klikk på Ferdig.

Kjøre en Instagram-annonse med Kit

Steg:

1. Si hi kit for å starte en ny samtale med Kit.

2. Start prosessen med å kjøre en Instagram-annonse:

- Hvis du kommuniserer med Kit gjennom Shopify Ping, trykker du på Markedsfør produkter > Kjør en annonse på Facebook. - Hvis du kommuniserer med Kit over SMS-meldinger, velger du 1 for å markedsføre produkter med Kit, og deretter 3 for å markedsføre produkter på Instagram.

1. Kit spør hvilke produkter du vil promotere. Velg en markedsføringstype ved å velge et nummer:

- Prioriterte produkter er et egendefinert sett av produkter som du spesifiserer som viktig i Kit-instrumentbordet. - Nye produkter er de som du nylig har lagt til i butikken. - Nylige bestselgere er produkter som har solgt bra. - Lagerbeholdningen med lengst omsetningstid er produktene som har solgt mindre enn gjennomsnittet. - Når du viser frem butikken velger Kit et utvalg produkter for promotering.

1. Velg et budsjett for annonsene dine. I Kit avgjør budsjettet hvor lenge Instagram-annonsen skal vises. For 30 dollar og under, vises annonsen i to dager. For 31 dollar og oppover, vises annonsen i 7 dager.

Kit sender deg en kobling for å forhåndsvise annonsen og annonsen publiseres automatisk.

Feilsøke oppsettet for Instagram-kontoen

Personlige annonsekontoer kan ikke gjøres krav på

Du kan få en feil på Facebook når du setter opp Instagram-kontoen din:

Denne personlige annonsekontoen kan ikke gjøres krav på fordi det ikke har vært noen aktivitet på den. Opprett en ny annonsekonto i Business Manager i stedet.

For å fikse denne feilen må du opprette din egen annonsekonto ved hjelp av Facebooks Business Manager.

Når du har opprettet en ny Facebook-annonsekonto må du kontakte Kit-teamet for å angi kontoen som den primære annonsekontoen for Kit. Fra kitcrm.com/adjust klikker du på snakkebobleikonet og deretter på Ny samtale for å forespørre at den nye kontoen angis som den primære annonsekontoen for Kit.