Sette opp Kit

Du kan kommunisere med Kit for å kjøre annonser, publisere innlegg i sosiale medier, sende e-poster og bruke Kits andre evner. Hvis du bruker Shopify Ping kan det være at Kit allerede er forhåndsinstallert.

Når du setter opp Kit får du en Kit-konto og tilgang til Kit-instrumentbordet. Instrumentbordet er stedet der du administrerer kontoinnstillinger for Kit, som Kits evner, prioriterte produkter og eventuelle e-postmaler.

Du må ha en Shopify-nettbutikk med passordet fjernet for å bruke Kit.

Sett opp Kit til å publisere på Facebook

Når du setter opp Kit kan du koble Kit til Facebook-kontoen for å opprette Facebook-innlegg for deg.

1. Fra Kit-instrumentbordet klikker du på Engasjer Facebook-publikummet ditt gratis.
  2. Koble til Facebook, og klikk deretter på Ferdig.
  3. Koble til bedriftssiden på Facebook, og klikk deretter på Ferdig.

Konfigurer Kit til å kjøre Facebook-annonser

Når du setter opp Kit kan du koble Kit til Facebook-kontoen din for å kjøre Facebook-annonser.

Steg:

1. Fra Kit-instrumentbordet klikker du på Tiltrekk nye kunder og bygg salg.
  2. Koble til Facebook, og klikk deretter på Ferdig.
  3. Koble til bedriftssiden på Facebook, og klikk deretter på Ferdig.
  4. Koble til Business Manager, og klikk deretter på Ferdig.
  5. Legg til en annonsekonto på Business Manager, og klikk deretter på Ferdig.
  6. Godta Facebooks vilkår for tilpasset publikum, og klikk deretter på Ferdig.
  7. Godta Facebooks vilkår for nettstedspublikum, og klikk deretter på Ferdig.
  8. Velg målland, og klikk deretter på Ferdig.

Koble til en Facebook Business Manager til Kit

Før du kan kjøre Facebook-annonser med Kit, må du koble til en Facebook Business Manager til Kit. Business Manager må kobles til både virksomhetens Facebook-side og en annonsekonto som har en administratorrolle for Business Manager.

Hvis du har en personlig annonsekonto, må du koble den til en Business Manager-konto. Hvis du aldri kjører annonser med den personlige kontoen din, må du opprette en ny annonsekonto inne i Business Manager før du kan opprette Facebook-annonsekampanjer. Finn ut mer om Business Manager og annonsekontoer fra hjelpesenteret for Facebook-annonser.

Hvis du ikke har en Business Manager, kan du opprette en når du setter opp Kit. Hvis du brukte en Facebook-annonsekonto med Kit før du satt opp Business Manager, kan det være du må legge til annonsekontoen din manuelt i Business Manager i Facebook før den kan kobles til Kit. Hvis dette gjelder deg, kopierer du ID-en til Facebook-annonsekontoen fra Kit, og klikker deretter Ta meg til Business Manager. Når du legger til annonsekontoen i Business Manager på Facebok, kan du lime inn konto-ID-en som du kopierte.

Hvis du oppretter en ny annonsekonto eller dersom du ønsker å legge til en annen annonsekonto i Business Manager, må du kontakte Kit-kundestøtte for å koble til den ny annonsekontoen i Kit. Sørg for at du har satt opp en betalingsmåte for den nye annonsekontoen. For flere detaljer, kan du se denne videoen om å legge til betalingsmåter i en Facebook-annonsekonto.

Endre kontoinnstillinger for Kit

Du kan endre kontoinnstillingene dine fra Kit-kontrollpanelet.

Kontopreferanser

For å komme til kontopreferansene dine, klikker du profilikonet i øverste høyre hjørne av Kit-kontrollpanelet, og klikker deretter Preferanser. Fra skjermbildet Preferanser kan du endre følgende kontoinnstillinger:

• meldingsplattform
  • e-postadresse for kontakt
  • tidssone
  • butikkens kategori

Tredjepartstilkoblinger

For å administrere tredjepartstilkoblinger med Kit, klikker du profilikonet i øvre høyre hjørne av Kit-kontrollpanelet, og klikker deretter Kontotilkoblinger. Fra skjermbildet Kontotilkoblinger kan du administrere tilkoblinger mellom Kit og følgende andre tjenester:

• Shopify
  • Facebook
  • Instagram

Du kan sette meldinger fra Kit på pause.

Koble Kit til SMS

Du kan bruke SMS med Kit fra følgende regioner:

• Australia
  • Canada
  • Danmark
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Hong-Kong SAR
  • Irland
  • Israel
  • Norge
  • Filippinene
  • Polen
  • Singapore
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Storbritannia
  • USA

Etter at du har satt opp Kit til å bruke SMS, vil du motta en bekreftelse på tekstmelding til mobilnummeret du har satt. Hvis du ikke mottar bekreftelsesnummeret, kan det være du må kontakte mobilleverandøren din og be dem om å tillate at nummeret 55643 sender deg tekstmeldinger.

Hvis butikken din ikke er lokalisert i et land eller en region som støtter SMS-meldinger for Kit, er ikke Kit lenger tilgjengelig for bruk.

Vurder følgende alternativer til Kit hvis SMS-meldinger ikke er tilgjengelig for deg:

Endre fra Shopify Ping til SMS-meldinger

Fra 31. mars 2021 vil ikke lenger Kit være kompatibel med Shopify Ping-appen. Hvis du for øyeblikket kommuniserer med Kit ved hjelp av Shopify Ping, må du endre kommunikasjonsmetode til SMS-meldinger.

Steg:

1. Logg inn på kitcrm.com.
  2. Klikk på kontoikonet og klikk deretter på Innstillinger.
  3. I Meldingsplattform-seksjonen klikker du på Slutt å bruke Ping.
  4. Klikk på OK for å bekrefte.
  5. Klikk på kontoikonet og klikk deretter på Innstillinger.
  6. Klikk på Endre meldingsplattform.
  7. Velg en landskode og angi telefonnummeret du vil bruke for SMS-meldinger med Kit.
  8. En bekreftelseskode sendes til dette telefonnummeret. Angi bekreftelseskoden og klikk på Send inn.

Hvis butikken din ikke er lokalisert i et land eller en region som støtter SMS-meldinger for Kit, er ikke Kit lenger tilgjengelig for bruk.

Vurder følgende alternativer til Kit hvis SMS-meldinger ikke er tilgjengelig for deg:

For å finne ut mer kan du se Overgang fra Kit og hvordan du fortsetter å kjøre Facebook-annonser.

Fjern Kit

Hvis du ønsker å slutte å bruke Kit midlertidig, kan du sette meldingene fra Kit på pause, eller stoppe dem. Hvis du vil fjerne Kit fra butikken din, må du fjerne Kit-appen fra Apper-siden i Shopify.

Steg:

1. I Shopify-administratoren går du til Apper.

2. Klikk på søppelkurvikonet ved siden av Kit-appen.

3. Klikk på Slett for å bekreft.