Sette opp Kit

For å begynne å bruke Kit må du legge til appen i Shopify og velge din foretrukne metode for å kommunisere med Kit. Du kommuniserer med Kit for å kjøre annonser, opprette innlegg i sosiale medier, sende e-poster og bruke Kits øvrige evner. Hvis du bruker Shopify Ping kan det være at Kit er forhåndsinstallert. Shopify Ping er den anbefalte måten å kommunisere med Kit på.

Når du setter opp Kit får du en Kit-konto og tilgang til Kit-instrumentbordet. Instrumentbordet er stedet der du administrerer kontoinnstillinger for Kit, som Kits evner, prioriterte produkter og eventuelle e-postmaler.

Du må ha en Shopify-nettbutikk med passordet fjernet for å bruke Kit.

Installer Kit-appen

1. Fra Shopify App Store, gå til Kit.

2. Klikk på Legg til app.

3. Legg til telefonnummeret ditt og følg trinnene for oppsett. Finn ut mer om å velge hvordan du kommuniserer med Kit.

Sett opp Kit til å publisere på Facebook

Når du setter opp Kit kan du koble Kit til Facebook-kontoen for å opprette Facebook-innlegg for deg.

1. Fra Kit-instrumentbordet klikker du på Engasjer Facebook-publikummet ditt gratis.
  2. Koble til Facebook, og klikk deretter på Ferdig.
  3. Koble til bedriftssiden på Facebook, og klikk deretter på Ferdig.

Konfigurer Kit til å kjøre Facebook-annonser

Når du setter opp Kit kan du koble Kit til Facebook-kontoen din for å kjøre Facebook-annonser.

Steg:

1. Fra Kit-instrumentbordet klikker du på Tiltrekk nye kunder og bygg salg.
  2. Koble til Facebook, og klikk deretter på Ferdig.
  3. Koble til bedriftssiden på Facebook, og klikk deretter på Ferdig.
  4. Koble til Business Manager, og klikk deretter på Ferdig.
  5. Legg til en annonsekonto på Business Manager, og klikk deretter på Ferdig.
  6. Godta Facebooks vilkår for tilpasset publikum, og klikk deretter på Ferdig.
  7. Godta Facebooks vilkår for nettstedspublikum, og klikk deretter på Ferdig.
  8. Velg målland, og klikk deretter på Ferdig.

Koble til en Facebook Business Manager til Kit

Før du kan kjøre Facebook-annonser med Kit, må du koble til en Facebook Business Manager til Kit. Business Manager må kobles til både virksomhetens Facebook-side og en annonsekonto som har en administratorrolle for Business Manager.

Facebook Business Manager er et verktøy du kan bruke til å organisere og administrere bedriftssider og annonsekontoer på ett sted. Hvis du bruker en personlig annonsekonto, må du ha brukt den til å kjøre annonser tidligere før du kan koble den til en Business Manager. Hvis du aldri kjører annonser med den personlige kontoen din, må du opprette en ny annonsekonto inne i Business Manager før du kan opprette Facebook-annonsekampanjer. Finn ut mer om Business Manager og annonsekontoer fra hjelpesenteret for Facebook-annonser.

Hvis du ikke har en Business Manager, kan du opprette en når du setter opp Kit. Hvis du brukte en Facebook-annonsekonto med Kit før du satt opp Business Manager, kan det være du må legge til annonsekontoen din manuelt i Business Manager i Facebook før den kan kobles til Kit. Hvis dette gjelder deg, kopierer du ID-en til Facebook-annonsekontoen fra Kit, og klikker deretter Ta meg til Business Manager. Når du legger til annonsekontoen i Business Manager på Facebok, kan du lime inn konto-ID-en som du kopierte.

Hvis du oppretter en ny annonsekonto eller dersom du ønsker å legge til en annen annonsekonto i Business Manager, må du kontakte Kit-kundestøtte for å koble til den ny annonsekontoen i Kit. Sørg for at du har satt opp en betalingsmåte for den nye annonsekontoen. For flere detaljer, kan du se denne videoen om å legge til betalingsmåter i en Facebook-annonsekonto.

Endre kontoinnstillinger for Kit

Du kan endre kontoinnstillingene dine fra Kit-kontrollpanelet.

Kontopreferanser

For å komme til kontopreferansene dine, klikker du profilikonet i øverste høyre hjørne av Kit-kontrollpanelet, og klikker deretter Preferanser. Fra skjermbildet Preferanser kan du endre følgende kontoinnstillinger:

• meldingsplattform
  • e-postadresse for kontakt
  • tidssone
  • butikkens kategori

Tredjepartstilkoblinger

For å administrere tredjepartstilkoblinger med Kit, klikker du profilikonet i øvre høyre hjørne av Kit-kontrollpanelet, og klikker deretter Kontotilkoblinger. Fra skjermbildet Kontotilkoblinger kan du administrere tilkoblinger mellom Kit og følgende andre tjenester:

• Shopify
  • Facebook
  • Instagram

Du kan sette meldinger fra Kit på pause.

Velge hvordan du snakker med Kit

Du kan snakke med Kit ved å bruke Shopify Ping på iOS eller SMS:

• Velg Shopify Ping for å bruke Ping-appen til å snakke med Kit fra en iPad eller en iOS-enhet.

• Velg SMS for å chatte med Kit fra standard-meldingsprogrammet på mobiltelefonen din.

Koble Kit til SMS

Du kan bruke SMS med Kit fra følgende regioner:

• Australia
  • Canada
  • Danmark
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Hong Kong SAR Kina
  • Irland
  • Israel
  • Mexico
  • Norge
  • Filippinene
  • Polen
  • Singapore
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Storbritannia
  • USA

Etter at du har satt opp Kit til å bruke SMS, vil du motta en bekreftelse på tekstmelding til mobilnummeret du har satt. Hvis du ikke mottar bekreftelsesnummeret, kan det være du må kontakte mobilleverandøren din og be dem om å tillate at nummeret 55643 sender deg tekstmeldinger.

Fjern Kit

Hvis du ønsker å slutte å bruke Kit midlertidig, kan du sette meldingene fra Kit på pause, eller stoppe dem. Hvis du vil fjerne Kit fra butikken din, må du fjerne Kit-appen fra Apper-siden i Shopify.

Steg:

1. I Shopify-administratoren går du til Apper.

2. Klikk på søppelkurvikonet ved siden av Kit-appen.

3. Klikk på Slett for å bekreft.