Teamsamtaler i Shopify Ping

Alle medlemmer av teamet med en personalkonto kan sende tekst og bilder direkte til alle andre personalkontoer på teamet i Teamsamtale-seksjonen i Shopify Ping. Teammedlemmer kan også sende meldinger til seg selv, hvis de ønsker det.

Detaljhandelspersonale har ikke tilgang til Shopify Ping, og kan derfor ikke bruke teamsamtaler. Alle andre teammedlemmer må ha en personalkonto i Shopify-butikken for å kunne bruke teamsamtaler, men ingen ytterligere personaltillatelser er nødvendig. Teammedlemmer trenger ikke noen apptillatelser for å logge inn på Shopify Ping. Antall personalkontoer du kan opprette er basert på Shopify-abonnementet ditt.

Hvis du ønsker å sende en melding til et teammedlem som ikke bruker Shopify Ping, kan du sende dem en e-postinvitasjon ved å starte en ny samtale med dem.

Sende en Teamsamtale-melding

Steg:

1. Velg Team-seksjonen i Shopify Ping.
  2. Trykk på Send en melding, og deretter på send ny melding-ikonet, eller på teammedlemmet du ønsker å sende en melding til.
  3. Skriv inn meldingen din og velg Send.
  4. Hvis teammedlemmet ikke bruker Shopify Ping for øyeblikket, vil det sendes en e-postinvitasjon sammen med meldingen din.