Facebook Shops

Facebook Shops er en funksjon for utvalgte brukere av Instagram og Facebook. Når du har satt opp Facebook Shops kan du opprette en butikk for Instagram-bedriftsprofilen din. Facebook Shops tilpasses fra Facebook Commerce Manager. Finn ut mer om Facebook Shops hos Facebook.

Butikker som brukte Instagram-produkttagging før 19. mai 2020 har tilgang til Facebook-butikker. Tilgang til funksjonen blir gitt av Facebook i løpet av de kommende ukene. Hvis du hadde konfigurert Instagram-produkttagging fra Shopify, vil Shopify-produktene dine som er synkronisert til produktkatalogen på Facebook brukes til Facebook-butikker på Instagram.

Når du har tilgang til funksjonen vil Instagram sende en e-post til adressen som er knyttet til Instagram-kontoen din.

Facebook Shops vil være globalt tilgjengelig for alle bedrifter som bruker Facebook og Instagram Shopping i løpet av de neste månedene. Du kan gjøre deg klar for lanseringen ved å konfigurere Facebook og Instagram av Meta i Shopify og synkronisere produkter til Facebook-produktkatalogen.