Opprette dynamiske Facebook-annonser for ny målretting i Shopify

Etter at du har satt opp Shopifys Facebook-kanal og koblet til din Facebook Business Manager-konto, kan du opprette en markedsføringsaktivitet i Shopify for dynamiske annonser for ny målretting på Facebook. Annonsene kan hjelpe kundene dine med å oppdage flere butikker i nettbutikken din.

For å opprette dynamiske Facebook-annonser må du også selge ved hjelp av en nettbutikk i Shopify, og butikken kan ikke være passordbeskyttet. Finn ut hvordan du fjerner passordet til nettbutikken her.

Forstå dynamiske annonser for ny målretting

Dynamiske Facebook-annonser for ny målretting viser relevante produkter til kunder som har besøkt nettbutikken din. Facebook sporer besøksatferd i nettbutikken ved hjelp av Facebook-pikselen og bygger deretter et publikum av besøkende som har vært aktive i butikken de siste 30 dagene. Dynamiske annonser for ny målretting vises som tilpassede karusellannonser i Facebook for hver enkelt besøkende, og inkluderer produkter de har sett eller lagt til i handlekurven.

Når du konfigurerer Shopifys Facebook-kanal, blir produktene automatisk gjort tilgjengelig for appen. Produkter som er tilgjengelige for Facebook-kanalen synkroniseres til en produktkatalog på Facebook. Den brukes til å opprette annonser for dynamisk ny målretting. Finn ut mer om hvordan du gjør produkter tilgjengelige i salgskanaler og apper.

Det kan hende du ser feil med publisering av produkter som er oppført i Facebook-kanalen. Du kan rette opp disse feilene fra produktdetaljsiden for et produkt som har feil.

Finn ut mer om hvordan du oppretter dynamiske annonser for ny målretting fra hjelpesenteret i Facebook Ads.

Opprett en dynamisk Facebook-annonse for ny målretting i Shopify

Når du oppretter en markedsføringsaktivitet med en dynamisk Facebook-annonse for ny målretting, kan du bruke annonsemalen for å konfigurere opp annonsen. Du kan forhåndsvise annonsen før du publiserer den. Forhåndsvisningen bruker tilfeldige produkter fra butikken din, slik at du kan få en idé om hvordan annonsen vil se ut.

Trinn:

1. I Shopify går du til Markedsføring.
    1. Klikk på Opprett aktivitet. 3. Klikk på Facebook dynamisk målrettet annonse. 4. Angi et navn og annonseteksten for aktiviteten din. 6. Angi budsjettet. 7. Angi en startdato og klokkeslett. Du kan også velge å angi en sluttdato og klokkeslett. 8. Klikk på Publiser aktivitet.

Sett en dynamisk Facebook-annonse for ny målretting fra Shopify på pause

Når du setter en annonse på pause slutter den å kjøre og stanser utgiftene dine for annonsen.

Trinn:

1. I Shopify går du til Markedsføring.

2. Klikk på et kampanjenavn.

3. Klikk på kampanjeaktiviteten for den dynamiske Facebook-annonsen for ny målretting.

4. Klikk Sett aktivitet på pause.

Vis en markedsføringsaktivitetsrapport for den dynamiske annonsen for ny målretting i Shopify

1. I Shopify går du til Markedsføring.

2. Klikk på et kampanjenavn.

3. Hold musepekeren over en kampanjeaktivitet og klikk Vis rapport. Finn ut mer om rapporter for markedsføringsaktiviteter.