Opprette Facebook-annonser for forhandlere i Kina

Sette opp Facebook-annonser gjennom en Facebook Ad-forhandler

Før du kan starte med å kjøre annonser på Facebook, må du sette opp en Facebook Business Manager (BM), Facebook Ads Manager-konto og en Facebook-side gjennom en autorisert Facebook Ad-forhandler i Kina. Hvis du er en forhandler i Kina, kan du sette opp en av følgende forhandlere for å komme i gang med markedsføring på Facebook:

Hver enkelt forhandler som er oppført over har en kobling til et søknadsskjema du må fylle ut med følgende informasjon:

• Et gyldig mobilnummer i Kina
  • En gyldig e-postadresse
  • En skannet kopi av den kinesiske bedriftslisensen din (som et bilde i JPEG-eller PNG-format)
  • Det 18-sifrede bedriftslisensnummeret som oppgitt på den kinesiske bedriftslisensen
  • Bedriftsnavnet ditt som oppgitt på den kinesiske bedriftslisensen
  • Forretningsadressen din som oppgitt på den kinesiske bedriftslisensen din

Når du har sendt inn søknaden, må butikken din godkjennes av både Facebook Ads-forhandleren og av Facebook. Dette kan ta opptil 2 - 3 virkedager.

Når søknaden din er godkjent, vil en representant fra forhandleren kontakte deg på mobilnummeret ditt for å dele informasjon om følgende neste steg:

1. Tilgang til Facebook Ad-kontoen gjennom e-postadressen du oppga i søknadsskjemaet da du registrerte deg hos forhandleren som din Facebook-konto-ID. Du må sette opp et passord for den nye Facebook-kontoen din ved hjelp av Nullstill passord-funksjonen på Facebook.

2. Gjennomføre en betaling til forhandleren for Facebook Ad-kreditter på annonsekontoen din, slik at du kan begynne å bruke disse kredittene til å kjøpe annonser på Facebook.

Integrere Shopify-butikken din med Facebook-annonser

Ved å legge til en Meta-piksel i nettbutikken blir det enklere å forstå hvordan kunder fra Facebook samhandler med butikken. Finn ut hvordan du legger til en Meta-piksel i Shopify-butikken.