Google

Shopifys Google-kanal synkroniserer automatisk produkter og relevant informasjon om Shopify-butikken din med Google Merchant Center. Du kan deretter oppdatere Google-produktoppføringene dine direkte fra Shopify-administrator. For berettigede butikker som selger i USA, kan produkter som er synkronisert til Google Merchant Center ved hjelp av Shopifys Google-kanal vises i relevante søkeoppføringer i Google Shopping-fanen gratis.

Hvis du vil opprette Google Smart Shopping-kampanjer fra Shopify, må du i tillegg koble til Google Ads-kontoen din. Finn ut mer om Google Smart Shopping-kampanjer fra Google Ads Hjelp. Hvis markedsføringskampanjene krever mer tilpasning enn det Google-kanalen tilbyr, bruker du Google Ads til å opprett kampanjene på Google i stedet.

Finn ut mer om kravene til Google-kanalen. Hvis du allerede bruker Google Merchant Center til å administrere en produktfeed eller til å opprette Google-annonser, kan det være nyttig å gå gjennom noen vurderinger før du synkroniserer en eksisterende Google Merchant Center-konto.