Google Shopping

Google Shopping-appen synkroniserer automatisk produkter og relevant informasjon om Shopify-butikken din med Google Merchant Center. Du kan deretter oppdatere produktlistene dine i Google direkte fra Shopify-administratoren.

Hvis du vil opprette Google Smart Shopping-kampanjer fra Shopify, må du også tilkoble Google Ads-kontoen din. Finn ut mer om Google Smart Shopping-kampanjer fra hjelpefunksjonen i Google Ads. Hvis markedsføringskampanjene krever mer tilpasning enn det Google Shopping-appen tilbyr, kan du bruke Google Ads til å opprette kampanjene dine på Google i stedet.

Finn ut mer om kravene til Google Shopping-appen. Hvis du allerede bruker Google Merchant Center til å administrere en produkt-feed eller opprette Google-annonser, vil du kanskje ønske å gjennomgå noen vurderinger før du synkroniserer en eksisterende Google Merchant Center-konto.