Opprette Google Smart Shopping-kampanjer

Når du har koblet Google Ads-kontoen din til Shopifys Google-kanal, kan du opprette automatiseringer i Shopify for Google Smart Shopping-kampanjer.

Google Smart Shopping-kampanjer er betalt markedsføring som kan hjelpe deg med å promotere produktene dine og øke trafikken til nettbutikken. De kan hjelpe deg å markedsføre på nytt til eksisterende kunder, introdusere produktene dine for nye kunder og få kontakt med nye kunder på tvers av en rekke Google-eide plattformer og annonseformater. Smart Shopping-kampanjer bruker maskinlæring basert på salg i butikken din, så de fungerer best for butikker med et jevnt salg. Finn ut mer om Google Smart Shopping-kampanjer fra Google Ads Hjelp.

Du kan administrere og overvåke Smart Shopping-kampanjene dine fra siden Markedsføring > Automasjoner i Shopify. For å redigere innstillingene for Google Shopping eller synkronisere nye produkter, må du imidlertid gå til Google-kanalen.

Opprett en Google Smart Shopping-kampanje

Etter at du har konfigurert Google-kanalen er en av markedsføringsautomatiseringene som du kan konfigurere i Shopify en Google Smart Shopping-kampanje.

Når du oppretter en markedsføringsaktivitet i Shopify, har du muligheten til å lagre den som et utkast og publisere den når den er klar, slik at du kan klargjøre markedsføringsaktivitetene på forhånd.

Trinn:

For å hjelpe deg i gang med Google Ads kan du motta 500 USD i annonsekreditt når du bruker 500 USD innen 60 dager. For å finne ut mer, kan du se Tjen Google Ads-kreditt.

Aktivitetsinformasjon om Google Smart Shopping-kampanjer

Kampanjebudsjett (daglig) - Gjennomsnittlig daglig budsjett i USD. Budsjettet ditt avhenger av produktkategoriene dine (høyere prisede varer har en tendens til å ha høyere kostnad per konvertering).

Synkronisere rabatter

Rabatter som er opprettet i Shopify-administrator synkroniseres til Google-annonser, gratisoppføringer og Kjøp på Google. Automatiske rabattkoder og rabattkoder med prosenter eller faste beløp synkroniseres til Google. Kjøp X få Y-rabatter synkroniseres ikke til Google. Hvis du vil tilby Kjøp X få Y-rabatter, må du konfigurere dem i Google Merchant Center.

Hvis du vil fjerne synkroniserte rabatter fra Google, kan du avslutte en kampanje i Google Merchant Center. Finn ut hvordan du Redigerer en kampanje eller endrer kampanjestatus i Google Merchant Center-hjelp.