Opprette Google Smart Shopping-kampanjer

Når du har koblet Google Ads-kontoen din til Shopifys Google-kanal, kan du opprette automatiseringer i Shopify for Google Smart Shopping-kampanjer.

Google Smart Shopping-kampanjer er betalt markedsføring som kan hjelpe deg med å promotere produktene dine og øke trafikken til nettbutikken. De kan hjelpe deg å markedsføre på nytt til eksisterende kunder, introdusere produktene dine for nye kunder og få kontakt med nye kunder på tvers av en rekke Google-eide plattformer og annonseformater. Smart Shopping-kampanjer bruker maskinlæring basert på salg i butikken din, så de fungerer best for butikker med et jevnt salg. Finn ut mer om Google Smart Shopping-kampanjer fra Google Ads Hjelp.

Du kan administrere og overvåke Smart Shopping-kampanjene dine fra siden Markedsføring > Automasjoner i Shopify. For å redigere innstillingene for Google Shopping eller synkronisere nye produkter, må du imidlertid gå til Google-kanalen.

Opprett en Google Smart Shopping-kampanje

Etter at du har konfigurert Google-kanalen er en av markedsføringsautomatiseringene som du kan konfigurere i Shopify en Google Smart Shopping-kampanje.

Når du oppretter en markedsføringsaktivitet i Shopify, har du muligheten til å lagre den som et utkast og publisere den når den er klar, slik at du kan klargjøre markedsføringsaktivitetene på forhånd.

Trinn:

Når du begynner å annonsere med Smart Shopping-kampanjer, kan du tjene annonsekreditter på opptil 150 USD innenfor de første 30 dagene. For å finne ut mer, kan du se Tjen Google Ads-kreditt.

Aktivitetsinformasjon om Google Smart Shopping-kampanjer

Kampanjebudsjett (daglig) - Gjennomsnittlig daglig budsjett i USD. Budsjettet ditt avhenger av produktkategoriene dine (høyere prisede varer har en tendens til å ha høyere kostnad per konvertering).