Opprette Google Smart Shopping-kampanjer

Når du har koblet Google Ads-kontoen din til Google Shopping-appen, kan du opprette automatiseringer i Shopify for Google Smart Shopping-kampanjer. Google Smart Shopping-kampanjer kan hjelpe deg med å markedsføre produktene dine og øke trafikken til nettbutikken. Finn ut mer om Google Smart Shopping-kampanjer fra Google Ads Hjelp.

Du kan administrere og overvåke Smart Shopping-kampanjene dine fra markedsføringssiden i Shopify. Hvis du heller vil redigere Google Shopping-innstillingene eller synkronisere nye produkter, går du til Google Shopping-appsiden.

Opprett en Google Smart Shopping-kampanje

Etter at du har konfigurert Google Shopping-appen, er en av markedsføringsautomatiseringene som du kan konfigurere i Shopify en Google Smart Shopping-kampanje.

Når du oppretter en markedsføringsaktivitet i Shopify, har du muligheten til å lagre den som et utkast og publisere den når den er klar, slik at du kan klargjøre markedsføringsaktivitetene på forhånd.

Trinn:

Aktivitetsinformasjon om Google Smart Shopping-kampanjer

Kampanjebudsjett (daglig) – Gjennomsnittlig, daglig budsjett i USD. Anbefalt minimum for gjennomsnittlig, daglig budsjett er USD 5. Google antyder at dette er beløpet du må bruke for at Google Shopping-kampanjer skal påvirke salget ditt.

Administrere Google Shopping-kampanjen din

Du kan se gjennom virkningen av Google Shopping-kampanjen din fra Markedsføring > Automatisering-siden i Shopify. Du kan gå gjennom følgende informasjon:

• Totalt antall salg – antall salg fra Google Shopping-kampanjen
  • Totalt antall visninger – totalt antall ganger en Google Shopping-annonse vises på Google
  • Totalt antall klikk – totalt antall klikk annonsen får
  • Totalt antall bestillinger – totalt antall bestillinger fra Google Shopping-kampanjen
  • Kostnad per klikk – det gjennomsnittlige beløpet som betales for ett enkelt klikk på annonsen
  • Kostnad per anskaffelse – totalkostnaden for annonser delt på totalt antall bestillinger

Du kan redigere beløpet du har bevilget til det gjennomsnittlige, daglige budsjettet eller sette kampanjen på pause ved å klikke Administrer kampanje.

For å sikre at du har nok data, bør du kjøre en kampanje i 15 dager før du begynner å evaluere resultatene. Les mer om hvordan du måler kampanjens suksess fra hjelpeseksjonen i Google Ads.

Redigere, sette på pause eller fjerne Google Smart Shopping-kampanjer

Du kan redigere, sette på pause eller slette utkast og publiserte automatiseringer, slik at du kan administrere Google Smart Shopping-kampanjene dine fra Shopify.

Når du redigerer utkastet til en markedsføringsaktivitet eller automatisering, kan du lagre endringene eller publisere det. Utkastet til markedsføringsaktiviteter og automatiseringer er oppført på Markedsføring-siden i Shopify med en Utkast-merkelapp.

Når du sletter en aktivitet eller automatisering i Shopify, blir du ikke lenger fakturert for den. Shopify synkroniseres til den relaterte tjenesten, for eksempel Facebook eller Google for å oppdatere kontoen din med eventuelle endringer du gjør.. Mens aktiviteten eller automatiseringen slettes utenfor Shopify, vises det en Blir slettet-status. Når aktiviteten er fullstendig slettet utenfor Shopify, blir den fjernet fra Markedsføring-siden i Shopify. Sletting av en markedsføringsaktivitet eller automatisering er permanent.

Markedsføringsaktiviteter opprettet utenfor Shopify må slettes fra tjenesten de ble opprettet i.

Få hjelp med Google-annonser

Kontakt Google Ads hjelpesenter for å få hjelp med følgende emner:

• fakturering og fakturering for Google-annonser
  • retningslinjer, annonsegjennomganger og kampanjeoptimalisering
  • sette opp annonsetyper som Google Shopping-appen ikke støtter, for eksempel videokampanjer
  • Google Merchant Center
  • Google Analytics

Du kan kontakte Shopifys brukerstøtte for å få hjelp til å konfigurere eller bruke Google Shopping-appen.