Lokal lagerbeholdning på Google

Hvis du administrerer lagerbeholdning ved hjelp av lokalisasjoner, kan du bruke lokal lagerbeholdning til å promotere produktene dine for lokal handel når kundene dine søker på Google. Lokal lagerbeholdning for lokal oppdagelse lar Google vise kundene hvor produktene dine befinner seg, slik at de kan kjøpe dem på et sted som passer for dem.

Når du har satt opp lokal lagerbeholdning, kan du føre opp produktene dine lokalt som annonser for lokal lagerbeholdning og gratis lokale oppføringer.

Krav

Før du konfigurerer lokal lagerbeholdning i Shopify må du sikre at butikken oppfyller følgende krav:

Shopify-krav

Google-krav

Konfigurere lokal lagerbeholdning

Trinn 1: Gå til konfigurasjonsveiledningen for lokal lagerbeholdning i Google

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk Google fra siden Apper og salgskanaler.
  3. Klikk på Åpne salgskanal
  4. Bla ned til seksjonen Lokal lagerbeholdning i Google.
  5. Klikk på Kom i gang for å gå til konfigurasjonsveiledningen.

Trinn 2: Opprett en Google-bedriftsprofil

Klikk på Opprett profil i konfigurasjonsveiledningen for å registrere deg for en gratis Google-bedriftsprofil. Hvis du allerede har en Google-bedriftsprofil klikker du på Jeg har allerede en profil.

Med Google-bedriftsprofiler kan du legge til detaljhandelsbutikker i Google slik at lokalisasjonene dine vises i Google Maps og søk. Når du legger til lokalisasjoner må du sikre at du bruker samme adresse som detaljhandelslokalisasjonene i Shopify, slik at lagerbeholdningen kan synkroniseres sømløst.

Trinn 3: Klargjør produktene for synkronisering

Du må ha minst 10 produkter med status som godkjent i seksjonen Produktoppføringer på butikksiden Google > Oversikt, så er produktene klare for synkronisering. Klikk på Jeg forstår for å bekrefte at produktene dine oppfyller kravene.

Trinn 4: Koble til Google-kontoer

Når du har bekreftet kravene for å forberede produkter for synkronisering må du koble Google-bedriftsprofilen til din Google Merchant Center-konto. Oppgi e-postadressen du brukte for å opprette Google-bedriftsprofilen i trinnet Koble til kontoer og klikk på Koble til.