Lokal lagerbeholdning på Google

Hvis du administrerer lagerbeholdning ved hjelp av lokalisasjoner, kan du bruke lokal lagerbeholdning til å promotere produktene dine for lokal handel når kundene dine søker på Google. Lokal lagerbeholdning for lokal oppdagelse lar Google vise kundene hvor produktene dine befinner seg, slik at de kan kjøpe dem på et sted som passer for dem.

Når du har satt opp lokal lagerbeholdning, kan du føre opp produktene dine lokalt som annonser for lokal lagerbeholdning og gratis lokale oppføringer.

Krav

Før du setter opp lokal lagerbeholdning i Shopify, må du sørge for at butikken og Google-bedriftsprofilen din er satt opp slik at den oppfyller Googles krav for å oppføre produktene dine som en lokal annonse, eller gratis oppføring.

Konfigurere lokal lagerbeholdning

Du må konfigurere lokal lagerbeholdning i Google Merchant Center før du kan bruke lokal lagerbeholdning i Shopify. Når lokal lagerbeholdning er satt opp, kan du begynne å føre opp produktene dine som annonser for lokal lagerbeholdning, eller gratis lokale oppføringer for kunder som søker på Google.

Trinn 1: Konfigurer lokal lagerbeholdning i Google Merchant Center

Før du kan føre opp produktene dine som lokale oppføringer, må du konfigurere lokal lagerbeholdning i Google Merchant Center.

For å fullføre konfigureringsprosessen for lokal lagerbeholdning, kan du se introduksjonsveiledning til lokal lagerbeholdning i Google Merchant Center-hjelp.

Trinn 2: Konfigurer lokal lagerbeholdning i Shopify

Når du har aktivert lokal lagerbeholdning i Google Merchant Center, kan du aktivere lokal lagerbeholdning i Google-salgskanalen.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Salgskanaler > Google.

2. Klikk på Innstillinger.

3. I Promoter lokal lagerbeholdning velger du alternativet for å synkronisere POS-lagerbeholdningen din til Google Merchant Center.

4. Klikk Lagre endringer.