Vis produktene dine i Google Shopping-fanen

For berettigede butikker som selger i USA, vil produkter som synkroniseres til Google Merchant Center med Shopifys Google-kanal kunne vises i relevante søkeresultater i Google Shopping-fanen gratis gjennom flater på tvers av Google-programmet.

Hvis du allerede bruker Google-kanalen til å synkronisere produkter til Google Merchant Center, kan du bekrefte at produkt-feeden din er registrert for flater på tvers av Google. Hvis du er ny til Google-kanalen må du sette opp appen til å synkronisere produktene dine med Google Merchant Center.

Om produktoppføringer på Google Shopping-fanen

Kunder som søker i Google Shopping-fanen har en høy sannsynlighet for å handle, så produktoppføringene dine i Google Shopping-resultater kan konvertere bedre enn i vanlige søkeresultater. I tillegg vises kun godkjente produkter i søkeresultatene for Google Shopping, så det er en større sjans for at nye kunder vil oppdage produktene dine under søk i Google Shopping enn i vanlige søkeresultater.

Selv om produktene dine kan være berettiget til å vises i relevante søkeresultater i Google Shopping-fanen, vil ytelsene til oppføringene dine i søkeresultater bli avgjort av maskinlæring. Lær mer om å vise produkter på flater på tvers av Google fra Google Merchant Center-hjelp.

For å forbedre ytelsen til produktoppføringene dine i Google Shopping, kan du bruke følgende veiledning til å hjelpe deg med å optimalisere produktinformasjonen din:

• Sørg for at produkt- og butikkinformasjonen er beskrivende og oppdatert.
  • Legg til bilder av høy kvalitet til produktene dine.
  • Optimaliser produkttitlene og -beskrivelsene ved å inkludere søkeord som kundene bruker i søk.
  • Legg til relevante produktdata, for eksempel størrelse eller kjønn, for å øke sjansen for at kundene kan finne produktene dine.
  • Legg til en produkttype for produktene dine opp til minst tre nivåer. Finn ut mer om produkttype fra Google Merchant Center-hjelp.

Hvis du er ny innen nettsalg, kan det ta tid før produktene vises i relevante søkeresultater. Finn ut mer om beste praksis for å vise produktene dine på flater på tvers av Google fra Google Merchant Center-hjelp.

Bekreft at produkt-feeden din er registrert for flater på tvers av Google

For at de synkroniserte produktene dine skal vises i Google Shopping-fanen for relevante søkeresultater, må butikken din selge i USA. I tillegg vil metoden du brukte for å opprette Google Merchant Center-kontoen avgjøre hvorvidt produkt-feeden din automatisk registreres for flater på tvers av Google-programmet:

• Hvis du opprettet Merchant Center-kontoen ved å bruke Google-kanalen og butikken din oppfyller kvalifikasjonskravene, vil de godkjente produktene dine automatisk begynne å vises i Shopping-fanen i relevante søkeresultater.

• Hvis du opprettet Merchant Center-kontoen utenfor Shopify, må du bruke Google Merchant Center for å bekrefte hvorvidt produktene dine kan vises i Shopping-fanen i relevante søkeresultater.

Finn ut mer om hvordan du ser statusen til produkt-feeden din fra Google Merchant Center-hjelp. Hvis du må registrere deg for flater på tvers av Google-programmet, kan du gjøre det fra Google Merchant Center.

Steg:

1. Fra butikkens Google Merchant Center-konto klikker du på Produkter.
  2. For å se innstillingene for produkt-feedene dine, klikker du på Feeder.
  3. Under Destinasjon bekrefter du at Flater på tvers av Google er oppført. Hvis produkt-feeden din har oppført Flater på tvers av Google som en destinasjon, kan de godkjente produktene dine bli vist på resultatsiden under Shopping-fanen.
  4. Hvis flater på tvers av Google ikke er oppført som en destinasjon for produkt-feeden din, må du registrere deg:
    1. Klikk på navnet til produkt-feeden. Produkt-feeder som er opprettet av Shopify er oppført som Content API.
    2. Under land klikker du på USA. Hvis du ikke selger til USA, er du ikke berettiget for å registrere deg.
    3. Kryss av Flater på tvers av Google for å registrere deg.

Trekke seg fra gratis oppføringer på Google Shopping-fanen

Du kan trekke deg fra flater på tvers av Google-programmet fra Google Merchant Center. Finn ut mer om å fjerne en feed fra en destinasjon fra Google Merchant Center-hjelp.