Bruke automatiske rabatter på e-poster for gjenoppretting av forlatte kasser

Du kan automatisk bruke en rabatt på e-poster for gjenoppretting av forlatte kasser, som sender en forhåndsfylt handlekurv til kundene slik at de raskt kan fullføre den forlatte kassen til en rabattert pris, og kundene trenger da kun å angi betalingsinformasjon.

Før du setter i gang

Du må gjøre følgende før du kan sette opp en rabatt for e-poster for gjennoppretting av forlatte kasser:

1. Opprett en prosentrabattkode eller en pengerabattkode i henhold til kampanjetypen du ønsker å tilby.

2. Sørg for å notere navnet du gir rabattkoden når du oppretter den, som for eksempel WelcomeBack. Du tilordner et navn til rabattkoden når du oppretter en rabatt.

3. Bekreft at e-postene for gjennoppretting av forlatte kasser er konfigurert slik du ønsker på Kasse-siden.

Rediger varselet for gjenoppretting av forlatt kasse

Trinn:

1. Under Bestillinger klikker du Forlatt kasse:

2. Finn linjen som inneholder følgende:

<td class="button__cell"><a href="{{ url }}" class="button__text">Items in your cart</a></td>

Og linjen som inneholder {{ shop.url }}:

1. Kopier kodebiten under:
{% if url contains '?' %}
  {{ url | append: '&discount=ABC' }}
  {% else %}
  {{ url | append: '?&discount=ABC' }}
{% endif %}
  1. Lim inn kodebiten slik at den erstatter {{ url }} og {{ shop.url }}.

2. Bytt ut ABC i eksempelet over med rabattkoden din, som for eksempel WelcomeBack.

3. Klikk på Lagre.

Nå inneholder alle e-poster for gjenoppretting av forlatte kasser URL-koblinger som slutter på discount=ABC, og den rabatten brukes automatisk i kassen. Kontroller at du har satt opp rabattkoden slik at den brukes på riktig måte.