Konfigurer Dovetale

Med Dovetale kan du administrere et fellesskap av påvirkere, samarbeidspartnere og skapere som samarbeider med merkevaren din. Du kan bruke fellesskapssiden på Dovetale for å presentere fellesskapsprogrammet, og innhente søknader fra mulige medlemmer i fellesskapet gjennom siden for fellesskapssøknader. Du kan konfigurere hvordan fellesskapssiden skal se ut, og hvilke spørsmål du vil stille på siden med fellesskapssøknaden for å bli mer kjent med søkere til fellesskapet før du godtar dem som medlemmer av fellesskapsprogrammet.

Installer Dovetale

Du må installere Dovetale i Shopify-administrator før du kan administrere fellesskapet. Du kan installere Dovetale fra Shopify App Store.

Opprett kontoen din

Før du tilpasser og konfigurerer Dovetale-kontoen må du registrere en konto.

Steg:

1. Gå til Apper > Dovetale fra Shopify-administrator.

2. På siden Velkommen til Dovetale! angir du butikkinformasjon, inkludert merkevarenavn, merkevarens nettsted og merkevarens Instagram-konto.

3. Klikk Neste: Konto

4. Bekreft opplysningene og opprett et passord på siden Opprett en Dovetale-konto.

5. Klikk Opprett konto.

Fellesskapsside

Fellesskapssiden lar folk søke om å bli en del av fellesskapet ditt. Du kan redigere og tilpasse utseendet og følelsen på fellesskapssiden, inkludert farger, bilder, innhold, og skrive mer om fordelene ved å bli med i fellesskapet.

Når du har registrert en Dovetale-konto kan du tilpasse fellesskapssiden.

Tilpass fellesskapssiden

Når du har opprettet en Dovetale-konto kan du tilpasse fellesskapssiden og opprette et spørreskjema for fellesskapssøknader.

Trinn 1: Opprett en søknadsside for fellesskapet

1. Klikk Kom i gang fra siden Opprett en fellesskapsside.

2. Last opp et bilde av logoen og tilpass fargene på siden i seksjonen Sidedesign.

3. Skriv inn en tittel for siden og en beskrivelse av fellesskapet i seksjonen Om merkevaren.

4. Tilpass fordelene ved å bli med i fellesskapet i seksjonen Fordeler ved partnerskap.

5. I Bilder-seksjonen kan du laste opp bilder, eller koble til en Instagram-konto, for å vise bilder på fellesskapssiden.

6. Klikk Neste: Sosialt for å fortsette konfigurasjonen av fellesskapssiden og tilpasse søknadsundersøkelsen.

Trinn 2: Tilpass søknadsundersøkelsen

1. Velg hvilke sosiale mediekontoer søkere kan bruke for å søke på siden Sosialt.

2. Klikk Neste: Profil.

3. Velg informasjonen du vil innhente fra søkerne på siden Profil.

4. Klikk Neste: Undersøkelse.

5. På siden Bli kjent med søkerne kan du legge til og opprette spørsmål du ønsker å stille søkerne når de fyller ut søknaden.

6. Klikk Neste: Del for å begynne delingen av søknadssiden til fellesskapet.

Trinn 3: Del siden med fellesskapssøknaden

Når du er ferdig med å tilpasse fellesskapssiden og søknadssiden til fellesskapet kan du velge hvordan du vil dele dem:

• På siden Søknadssiden for fellesskapet er fullført! finner du en kobling som kan deles. Hvis du vil dele koblingen klikker du Kopier. Du kan publisere denne koblingen der følgerne og kjøperne dine befinner seg. Du kan for eksempel legge til en kobling til en Linkpop-målside slik at folk kan søke om å bli en del av Dovetale-fellesskapet ditt.
  • I seksjonen Legg den til i Shopify-butikken kan du klikke Gi tilgang for å gi Dovetale tilgang til Shopify-teamet ditt og opprette en sidekobling. Deretter kan du legge til denne siden i butikkens menyer.
  • Hvis du ønsker å legge til et kontrollprogram i butikken kan du tilpasse et kontrollprogram i seksjonen Legg til et kontrollprogram i butikken.

Når du har bestemt deg for hvordan du ønsker å dele Dovetale-fellesskapssiden klikker du Lagre og fullfør.

Konfigurer PayPal Payouts

Med Dovetals PayPal Payouts-integrasjon kan du betale samarbeidspartnere direkte fra Dovetale. For å bruke PayPal Payouts må du ha en PayPal-bedriftskonto, og du må ha PayPal Payouts aktivert.

For å finne ut mer om konfigurasjon av PayPal Payots kan du se PayPals utviklerdokumentasjon.