Slik bruker du Kits ferdigheter til å administrere apper

Du kan spare tid ved å bruke Kit til å utføre oppgaver i andre apper som du bruker i Shopify. Du kan se apper som fungerer med Kit i Shopify App Store. For noen av disse appene trenger du et betalt abonnement. Når du har lagt til en app som fungerer med Kit til Shopify-butikken, kobler appen automatisk til Kit.

Kit kan hjelpe med bestemte oppgaver for hver enkelt app. I noen tilfeller sender Kit deg proaktivt meldinger om å bruke en app. Du kan ikke endre måten Kit samhandler med en app på.

Hvis du trenger støtte til en tredjepartsapp kan du kontakte app-utvikleren direkte.

Apper som Kit kan bruke

Du kan bruke Kit med følgende tredjepartsapper:

Justuno

Justuno

Kit Karts

Kit Karts

Modalyst

Modalyst

OrderlyEmails

OrderlyEmails

Bold Discounts

Bold Discounts

Retail Ready Photos

Detaljhandelklare bilder

Shoelace

Shoelace

SEO Manager

SEO Manager

Sufio

Sufio

Supercharged Store Emails logo

Supercharged Store Emails

Yotpo Reviews

Yotpo Reviews

Justuno

Du kan bruke Justuno med Kit for å motta påminnelser om kommende helligdager, slik at du kan opprette relevante Facebook-annonser for de viktigste produktene dine.

Kit Karts

Du kan bruke Kit Karts med Kit for å få varsler om forlatte handlekurver. Deretter kan du bruke Kit til å sende tilpassede e-postmeldinger til kunder som har forlatt handlekurvene og oppfordre dem til å komme tilbake til butikken.

Modalyst

Du kan bruke Modalyst med Kit for å få anbefalinger om produkter du kan legge til butikken din, basert på hvilke produkter som selger mest og produkter du nylig har lagt til.

OrderlyEmails

Du kan bruke OrderlyEmails med Kit for å legge til de mestselgende produktene som anbefalinger for bestillingsbekreftelser på e-post for butikken din.

Bold Discounts

Du kan bruke Bold Discounts med Kit for å reklamere for et salg og få anbefalt produkter som kan inkluderes i fremtidige salg.

Når du oppretter et salg med Bold Discounts, kan du kjøre en Facebook-annonse for å reklamere for salget. Hvis du har produkter som ikke selger så godt, kan Kit anbefale at du oppretter et salg ved hjelp av Bold Discounts.

Detaljhandelklare bilder

Du kan bruke Retail Ready Photos med Kit for å bli minnet på å behandle bilder av nye produkter.

Shoelace

Du kan bru Shoelace med Kit for å få forslag til annonsekampanjer på Facebook, oppdateringer om annonseresultater og anbefalinger om når du bør pause annonseringen, fortsette en kampanje eller justere hvor mye du bruker på annonser.

SEO Manager

Du kan bruke SEO Manager med Kit for å få forslag til hvordan du øker søkemotortrafikken, for eksempel ved å fikse brutte koblinger.

Sufio

Du kan bruke Sufio med Kit for å få forslag til automatisering av fakturaer, betalingspåminnelser og nedlasting av fakturaer.

Supercharged Store Emails

Du kan bruke Supercharged Store Emails fra Spently med Kit for å få påminnelser om reklamering for prioritetsproduktene i butikkens e-postmeldinger med bestillingsvarsler, slik at kunder oppmuntres til å komme tilbake.

Yotpo Reviews

Du kan bruke Yotpo Reviews med Kit for å bli varslet om produktomtaler i butikken. Når et av produktene dine får en 5-stjerners omtale, varsler Kit deg og spør om du vil legge omtalen ut på Facebook-siden din eller gjøre den om til en Facebook-annonse.

Hvis du får flere 5-stjerners omtaler for det samme produktet i løpet av en uke, vil du bare bli varslet av Kit én gang. Kit foreslår da at du legger omtalene ut på Facebook, slik at du ikke legger ut innlegg for ofte.

Facebook-annonser opprettet av Yotpo Reviews retter seg mot det egendefinerte publikummet Kit har bygget opp for butikken din.