Slik bruker du Kits ferdigheter til å administrere apper

Du kan spare tid ved å bruke Kit til å utføre oppgaver i andre apper som du bruker i Shopify. Du kan se apper som fungerer med Kit i Shopify App Store. For noen av disse appene trenger du et betalt abonnement. Når du har lagt til en app som fungerer med Kit til Shopify-butikken, kobler appen automatisk til Kit.

Kit kan hjelpe med bestemte oppgaver for hver enkelt app. I noen tilfeller sender Kit deg proaktivt meldinger om å bruke en app. Du kan ikke endre måten Kit samhandler med en app på.

Hvis du trenger støtte til en tredjepartsapp kan du kontakte app-utvikleren direkte.

Tredjepartsapper som kan brukes av Kit

Du kan bruke Kit med følgende tredjepartsapper: