Bruke Kit for e-postmarkedsføring

Du kan sette opp e-post-markedsføringskampanjer for produktene dine fra Kits instrumentbord. Etter du har opprettet en kampanje, kan du sende meldinger til Kit for å sende e-poster til kundene dine. Du kan også bruke Kit til å sende takke-e-poster til kundene etter at de har gjort kjøp.

Sett opp Kit for markedsførings-e-post

Før du bruker Kit til å sende en e-post, kan du justere innstillingene for e-postmarkedsføring fra Kit-kontrollpanelet.

Du kan velge mellom åtte e-postmaler og legge til butikkinformasjonen din i malen du velger å bruke.

Trinn:

1. Fra Kit-kontrollpanelet går du til justeringer > e-postmarkedsføring.

2. Velg en mal fra listen.

3. Valgfritt: Klikk på Forhåndsvisning for å se hvordan det ser ut, eller klikk på Send prøve for å få tilsendt et eksempel på en markedsførings-e-post til e-postadressen din.

Se en video om å kjøre en markedsføringskampanje på e-post for å finne ut mer.

Legg til butikkens kontaktinformasjon for e-postmarkedsføring

Før du sender en markedsførings-e-post, bør du legge til butikkadressen i malen for å redusere risikoen for at e-poster fra butikken din blir merket som søppelpost av en kundes e-posttjeneste. Du kan også se eller endre e-postadressen som kundene kan bruke til å svare på markedsførings-e-poster.

Trinn:

1. Fra Kit-kontrollpanelet går du til justeringer > e-postmarkedsføring.

2. Under butikkadresse angir du butikkinformasjonen din. Butikkens adresse vises i markedsførings-e-poster.

3. Klikk på Lagre.

4. Under Markedsførings-e-postadresse bekrefter du e-postadressen du vil at kundene skal sende svar til. Klikk på Lagre dersom du har endret e-postadressen. Endring av markedsførings-e-postadressen endrer ikke e-postadressen som er tilknyttet Kit-kontoen din.

Kjør en markedsføringskampanje på e-post med Kit

Du kan sende en markedsførings-e-post gjennom å sende en melding til Kit. E-postene er basert på malen du har satt opp fra Kits instrumentbord. Hvis ikke du har aktivert send e-postmarkedsføring-funksjonen i Kit, bruker Kit-standardmalen. Kit spør deg hvilke produkter du skal markedsføre, og sender deg en forhåndsvisning av e-posten før den sendes.

Trinn:

1. I meldingstjenesten som du bruker til å kommunisere med Kit skriver du hi kit for å starte en ny samtale.

2. Svar med 1 for å markedsføre produkter.

3. Svar med 2 for å kjøre en markedsføringskampanje på e-post.

4. Svar med nummeret som samsvarer med produktene du vil ha med i e-posten:

- 1 Prioriterte produkter – produktene i butikken som du mener er viktigst for markedsføringen. Dette kan være produkter som eksemplifiserer butikkens merkevare, bestselgere eller andre produkter du vil at kundene skal se. Du kan angi prioriterte produkter fra Kit-instrumentbordet. - 2 Våre nyeste produkter – de siste produktene du har lagt til i butikken. Å be Kit om å informere tilhengerne om de nyeste produktene kan være en god måte å fremheve og promotere nye tilføyelser i butikken. - 3 Nylige bestselgende produkter – produktene som selger mest i butikken din. Hvis du velger dette alternativet, lager Kit innlegg om bestselgende produkter.

1. Valgfritt: Gå til e-postinnboksen din for å se en forhåndsvisning av markedsførings-e-posten.

2. For å sende e-posten, svar Kit med 1 for Ja.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se en video om Takkemeldinger.

Send takke-e-poster med Kit

Å sende takke-e-poster er en utmerket måte å bygge opp relasjonene til kundene dine på. For å sørge for at e-postene dine ikke blir for gjentakende, sender Kit dem kun til kunder etter deres første og andre kjøp.

Sett maler for takke-e-post

Du kan tilpasse malene for takke-e-poster fra Kit instrumentbord. Du kan også aktivere automatisk sending av e-poster i Kit eller stille den inn til å sende deg en melding for bekreftelse før den sendes.

Du kan tilpasse innholdet i e-postene dine, men ikke endre eller slette noe av teksten fra klammeparentesene ([ og ]). Kit fyller automatisk ut disse delene for deg.

Trinn:

1. Fra Kits instrumentbord går du til Justeringer > Takke-e-poster.

2. I ny kunde-mal-fanen skriver du inn e-postadressen din, navnet ditt og e-postens emne.

3. I meldings-feltet tilpasser du innholdet i meldingen som sendes ut til førstegangskundene. Ikke endre eller slett noe av teksten fra hakeparentesene ([ og ]).

4. Klikk på Lagre. Du kan forhåndsvise e-posten eller se et utvalg i e-postinnboksen din.

5. I fanen Gjenta kundemal angir du butikkinformasjon og tilpasser meldingen til de kundene som gjør sitt andre kjøp.

6. Klikk på Lagre.

7. Under automatisk sending klikker du på veksleknappen for å stille inn Kit til å sende ut e-poster automatisk eller sende deg en bekreftelsesmelding før den sendes:

- Når Automatisk sending er på, sender Kit automatisk en takke-e-post til kundene 24 timer etter en kundes første eller andre kjøp. - Når funksjonen Automatisk sending er av, sender Kit meldinger til deg hver morgen før den sender ut takke-e-poster.