Bruke Kit med Facebook

Kit kan hjelpe deg med å kjøre Facebook-annonser. Når du legger ut en annonse på Facebook med Kit, fakturerer Facebook betalingsmåten som er knyttet til annonsekontoen din på Facebook. Du betaler ikke Kit for å kjøre Facebook-annonser.

Før du kan bruke Kit til å kjøre Facebook-annonser, må du koble Kit til en Facebook Business Manager som er koblet til en Facebook-annonsekonto og Facebook-siden til virksomheten din. Finn ut mer om å koble til en Facebook Business Manager i Kit.

Kit er koblet til Shopify-butikken din, slik at du kan bruke den til å reklamere for de nyeste, bestselgende eller mestselgende produktene i butikken. Du kan også velge å fremheve prioriterte produkter i Facebook-annonsene. Du kan bruke Kit til å kjøre dynamiske Facebook-annonser, som retter annonser med produkter til besøkende som tidligere har sett på disse produktene.

Hvis ikke du vil lage en Facebook-annonse, men vil dele produktene dine på Facebook, kan du også bruke Kit til å publisere regelmessige oppdateringer på Facebook-siden.

Retningslinjer for Facebook-annonsering

Alle annonser for Facebook som du oppretter med Kit, må følge Facebooks retningslinjer for annonsering. Facebook er ansvarlig for å godkjenne eller avvise annonsene. Hvis en annonse ikke oppfyller standardene, avvises annonsen, og du blir ikke fakturert. Hvis du har spørsmål om Facebook-annonsene dine, kan du kontakte Facebooks annonseringsstøtte. Kit spiller ingen rolle i prosessen med å godkjenne Facebook-annonsene.

Hvis du vil se en fullstendig liste over retningslinjene for Facebook-annonser, kan du besøke Retningslinjer for Facebook-annonsering.

Facebook gir retningslinjer for følgende:

• Bildestørrelse
  • Tekst i bilder
  • Målgruppekrav

Bildestørrelse

Bildene du bruker for Facebook-annonser må være 1200 x 628 piksler.

Tekst i bilder

For å sikre at annonsen din kommer ut til flest mulig personer, så bør det ikke være tekst på bildene som vises. Se Facebooks veiledning for bruk av tekst i annonsebilder hvis du vil ha mer informasjon om hvordan tekst i bilder kan gjøre at annonsens rekkevidde reduseres.

Du kan bruke Facebooks tekstoverleggingsverktøy til å se om bildet inneholder for mye tekst.

Målgruppekrav

Kit bygger publikum for Facebook-annonser fra personer på 18 år og oppover. Ettersom disse målgruppene består av personer under 21 år, kan ikke Kit markedsføre produkter som kun selges til personer som har fylt 21 år. Hvis du selger disse produkttypene i butikken din, kan ikke Kit kjøre annonser for disse produktene.

Bruksgrenser for Facebook-annonser

Du kan sette opp en bruksgrense fra Facebook-annonsekontoen. Facebooks bruksgrense er en måte å sikre at du ikke bruker for mye på annonser. Hvis du bruker nok på annonser til å nå bruksgrensen, slutter alle annonsene å kjøre, inkludert de som gjør det bra.

For å hindre at annonsene stopper uten at du er klar over det, kan du angi en bruksgrense på 0 dollar.

Hvis du vil finne ut mer om hvordan du setter opp bruksgrensen for Facebook-annonser, kan du se følgende video: Bruksgrense på Facebook.

Kjøre en Facebook-annonse med Kit

Du kan begynne å kjøre en Facebook-annonse via en samtale med Kit. Kit er koblet til Shopify-butikken din, slik at du kan bruke den til å annonsere de nyeste, mest populære eller minst populære produktene i butikken. Hvis du har bestemte produkter du vil annonsere for, kan du legge til disse i prioriterte produkter i Kit.

Når du setter opp en Facebook-annonse i Kit, kan du velge budsjettet for annonsen fra en liste med budsjettalternativer. Kits annonsebudsjetter er utviklet for å hjelpe deg å bruke riktig beløp for at du skal lykkes med annonsene dine. Du kan ikke redigere budsjettene som er tilgjengelige for oppretting av Facebook-annonser i Kit.

Hvor lenge en Facebook-annonse kjører, avhenger av budsjettet du velger for hver annonse. Annonser med et budsjett på 30 dollar eller mindre, som kjøres i to dager. Alle andre annonser kjører i syv dager.

Trinn:

1. I meldingstjenesten som du bruker til å kommunisere med Kit skriver du hi kit for å starte en ny samtale.

2. Velg 1 for å markedsføre produktene med Kit og velg 1 på nytt for å markedsføre produkter på Facebook.

3. Velg produktene du vil promotere, eller velg Vis butikken for å la Kit velge de produktene som skal promoteres. Du kan velge fra følgende produktsett:

- Prioriterte produkter er et tilpasset sett med produkter du velger fra instrumentbordet i Kit - Nye produkter er de som nylig har blitt lagt til i butikken din - Nylige bestselgere er produkter som har gjort det spesielt godt i det siste - Lagerbeholdningen med lengst omsetningstid er produktene som har solgt mindre enn gjennomsnittet

1. Velg et budsjett for annonsen. Annonser med en større budsjett kjører lengre.

2. Kit sender deg en kobling for å forhåndsvise annonsen og annonsen publiseres automatisk. Du kan redigere en annonse som allerede kjører fra Facebook-annonsekontoen.

Facebooks dynamiske annonser

Du kan bruke Facebooks dynamiske annonser til å promotere relevante produkter til besøkende i Shopify-butikken din. Standardiserte Facebook-annonser promoterer bestemte produkter, men dynamiske annonser inneholder produkter som den besøkende har sett på tidligere. Med dynamiske annonser øker sannsynligheten for at de besøkende går tilbake til butikken og legger inn en bestilling.

Siden dynamiske annonser er bygget på aktiviteten til de besøkende, fungerer de best når du har mange besøkende i nettbutikken. Du kan vurdere å kjøre standardiserte Facebook-annonser og en dynamisk annonse samtidig. Dette fordi standardiserte annonser bringer trafikk til butikken og dynamiske annonser viser produktene som personen har vist interesse for. Hvis ikke du har mye trafikk i nettbutikken, bør du kjøre en standardisert Facebook-annonse før du prøver å kjøre en dynamisk annonse.

Facebook oppretter tilpassede annonser for hver besøkende som inkluderer produktene den besøkende har sett eller lagt til i handlekurven. Disse produktene vises i Facebooks karusellannonser.

Sett opp Kit til å kjøre Facebooks dynamiske annonser

Du kan følge stegene fra instrumentpanelet i Kit for å sette opp en dynamisk annonseferdighet i Kits Facebook.

Trinn:

1. Logg på instrumentbordet i Kit, og gå til ferdigheter-siden.

2. Klikk Start ny målretting av besøkende og øk antall konverteringer.

3. Klikk Koble til.

4. I Facebook Business Manager-seksjonen klikker du på Velg. Annonsekontoen i Facebook som er koblet til Business Manager, velges automatisk for dynamiske annonser.

5. Du må gå gjennom og godta vilkårene i Tillat Kit å publisere produktkatalogen din til Facebook-seksjonen.

6. Klikk Du er klar.

Etter oppsettet får du en melding fra Kit om du vil starte en kampanje. Hvis du svarer yes, bekrefter Kit budsjettet basert på å kjøre kampanjen i to uker. Når du har godtatt budsjettet, oppretter Kit en annonsemal og bygger den tilpassede målgruppen for å målrette annonsen og kjøre den når det tilpassede publikummet er klart.

Standard annonsemålretting for Facebooks dynamiske annonser opprettet av Kit

Som standard er Facebooks dynamiske annonser som du oppretter med Kit, rettet mot et tilpasset publikum basert på besøkende i Shopify-nettbutikken. Kit bygger dette tilpassede publikummet automatisk etter at du har installert Kits Endre mål for besøkende og øk konverteringer-ferdigheter for dynamiske annonser. I Facebook Ads Manager kan du se den tilpassede målgruppen som Kit bygger under navnet butikkens trafikkpublikum. Det tilpassede publikummet er klart etter at Facebooks pikel sporer besøk til nettbutikken din fra 20 unike Facebook-brukere de siste 28 dagene.

Det tilpassede publikummet som Kit bygger for Facebooks dynamiske annonser, gir mulighet til global målretting, en målretting so ikke begrenset til et bestemt land.