Bruke Kit med Instagram

Kit kan gjøre det enklere å kjøre Instagram-annonser. Når du kjører en annonse på Instagram med Kit fakturerer Facebook betalingsmåten som er knyttet til Facebook-annonsekontoen. Du betalinger ikke Kit for å kjøre Instagram-annonser.

Du kan bruke Kit til å opprette Instagram-annonser til å vise produktene og opprette koblinger til butikken din.

Instagram-annonser er ikke knyttet til Instagram-produkttagging. Hvis du vil tagge produktene dine i Instagram-innlegg, kan du bruke Instagrams salgskanal.

Retningslinjer for Instagram-annonser

Før du kjører annonser på Instagram er det viktig å ta høyde for Instagrams utformingskrav for Instagram-annonser i strømmen.

Sette opp Kit for å kjøre Instagram-annonser

Første gang du kjører en annonse på Instagram, ber Kit deg om å fullføre noen skritt for å sette opp Shopify-, Facebook- og Instagram-kontoer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se en video om konfigurering av Instagram-annonser.

Trinn:

1. Logg på Kit-instrumentbordet, og gå på ferdigheter-siden.

2. Koble Kit til Instagram-siden klikker du Opprett Facebook Business Manager-konto.

3. Kopier kontonummeret ditt.

4. Klikk Ta meg til Business Manager.

5. Klikk Legg til nye annonsekontoer og deretter Legg til en annonsekonto.

6. Lim inn kontonummeret i Legg til konto-ID-feltet og godta vilkårene.

7. Klikk Gjør krav på annonsekonto.

8. I Facebook Business Manager klikker du Instagram-kontoer.

9. Klikk Gjør krav på en ny Instagram-konto.

10. Angi brukernavnet og passordet til Instagram-kontoen og klikk Neste.

11. Velg Facebook-annonsekontoen du vil bruke med Instagram og klikk Neste. Kontroller at det er samme annonsekontonummer som det du kopierte og limte inn tidligere.

12. Klikk Ferdig for å fullføre tilkoblingen til Instagram-kontoen.

13. I Kit klikker du Velg ved siden av Instagram-kontonavnet på Koble Kit til Instagram-siden.

14. Klikk Du er klar.

Kjøre en Instagram-annonse med Kit

Trinn:

1. Si hi kit for å starte en ny samtale med Kit.

2. Velg 1 for å markedsføre produktene dine med Kit og velg 3 for å markedsføre produkter på Instagram.

3. Kit spør hvilke produkter du vil promotere. Velg en markedsføringstype ved å velge et nummer:

- Prioriterte produkter er et egendefinert sett av produkter som du spesifiserer som viktig i Kit-instrumentbordet. - Nye produkter er de som du nylig har lagt til i butikken. - Nylige bestselgere er produkter som har solgt bra. - Lagerbeholdningen med lengst omsetningstid er produktene som har solgt mindre enn gjennomsnittet. - Når du viser frem butikken velger Kit et utvalg produkter for promotering.

1. Velg et budsjett for annonsene dine. I Kit avgjør budsjettet hvor lenge Instagram-annonsen skal vises. For 30 dollar og under, vises annonsen i to dager. For 31 dollar og oppover, vises annonsen i 7 dager.

Kit sender deg en kobling for å forhåndsvise annonsen og annonsen publiseres automatisk.

Feilsøke oppsettet for Instagram-kontoen

Personlige annonsekontoer kan ikke gjøres krav på

Du kan få en feil på Facebook når du setter opp Instagram-kontoen din:

Denne personlige annonsekontoen kan ikke gjøres krav på fordi det ikke har vært noen aktivitet på den. Opprett en ny annonsekonto i Business Manager i stedet.

For å fikse denne feilen må du opprette din egen annonsekonto ved hjelp av Facebooks Business Manager.

Når du har opprettet en ny Facebook-annonsekonto må du kontakte Kit-teamet for å angi kontoen som den primære annonsekontoen for Kit. Fra kitcrm.com/adjust klikker du på snakkebobleikonet og deretter på Ny samtale for å forespørre at den nye kontoen angis som den primære annonsekontoen for Kit.