Slik bruker du prioriterte produkter

Ved å sette opp prioriterte produkter kan du fortelle Kit hvilke produkter du vil markedsføre. Fra Kit-instrumentbordet kan du velge opptil fem produkter som du vil legge i listen over prioriterte produkter.

Når du velger de prioriterte produktene kan du velge Prioriterte produkter når Kit spør hvilke produkter du vil markedsføre. På den måten er det enkelt å opprette annonser for de viktigste produktene du selger.

Kit kan promotere de prioriterte produktene i Facebook-annonser eller -innlegg, Instagram-annonser eller markedsføringskampanjer på e-post.

Velge prioriterte produkter

Trinn:

1. Gå til Prioriterte produkter i Kit-instrumentbordet.

2. Klikk Legg til prioriterte produkter.

3. Søk etter et produkt eller velg et produkt fra listen og klikk Legg til.

Gjenta stegene hver gang du vil legge til et nytt prioritert produkt ved å klikke på koblingen for å legge til flere. Du kan legge til opptil fem prioriterte produkter.

Du kan når som helst fjerne et produkt fra de prioriterte produktene.

Tilpasse de prioriterte produktene

Når du har valgt noen prioriterte produkter vises de i en liste på Prioriterte produkter-siden.

Klikk Rediger ved siden av et prioritert produkt for å gjøre endringer på det:

En musepeker som klikker på «Rediger»-knappen på et prioritert produkt

Du kan endre tittelen, beskrivelsen eller produktbildet til de prioriterte produktene for å endre måten de vises i Facebook-annonser og sosiale innlegg. Når du redigerer de prioriterte produktene i Kit endres ikke produktet i Shopify. Det endrer kun måten produktet vises i annonser og innlegg du oppretter med Kit.

Ved å redigere produktenes navn og beskrivelse i Kit kan du opprette svært tilpassede annonser for de prioriterte produktene. Du kan bruke beskrivelsen til å promotere et spesialtilbud for produktet eller fremheve et kommende salg.

Når du har tilpasset navnet eller beskrivelsen klikker du Lagre endringer.