Sette opp Kit

For å starte å bruke Kit legger du til appen i Shopify, velger din foretrukne måte for kommunikasjon med Kit, og kobler Kit til Facebook-siden din. Du kommuniserer med Kit for å kjøre annonser, publisere innlegg i sosiale medier, sende e-post og bruke Kits andre evner.

Når du setter opp Kit, får du en konto og tilgang til Kit-kontrollpanelet, der du kan administrere innstillingene og kontoinformasjonen din. Hvis du bruker en iPad eller en iOS-enhet, kan du sette opp Shopify Ping for å kommunisere med Kit.

Du må ha en Shopify-nettbutikk med passordet fjernet for å bruke Kit.

Installer Kit-appen

1. Fra Shopify App Store, gå til Kit.

2. Klikk på Legg til app.

3. Logg på med butikkens informasjon.

4. Velg en måte å kommunisere med Kit på, og følg trinnene i oppsettet. Finn ut mer om hvordan du snakker med Kit.

Sette opp Kit til å kjøre Facebook-annonser

Når du setter opp Kit, kan du koble appen til Facebook-kontoen din for å sette den opp til å kjøre Facebook-annonser.

Trinn:

1. Fra Kit-kontrollpanelet, klikker du Koble til Facebook og logger deretter inn i Facebook-kontoen som er knyttet til Facebook-siden for virksomheten din.
  1. Fra Kit-kontrollpanelet velger du Facebook-siden til virksomheten din, og klikker deretter Bekreft den primære Facebook-siden.

2. Koble til en Facebook Business Manager og annonsekonto til Kit, og aksepter Facebooks vilkår for tilpassede publikum. Finn ut mer om å koble en Facebook Business Manager til Kit.

Facebook-sideinnstillinger

Følgende krav må oppfylles på Facebook før du kan koble til Facebook-siden:

Finn ut hvordan du oppretter en Facebook-side for forretningen din på Facebooks brukerstøtte.

Koble til en Facebook Business Manager til Kit

Før du kan kjøre Facebook-annonser med Kit, må du koble til en Facebook Business Manager til Kit. Business Manager må kobles til både virksomhetens Facebook-side og en annonsekonto som har en administratorrolle for Business Manager.

Facebook Business Manager er et verktøy du kan bruke til å organisere og administrere bedriftssider og annonsekontoer på ett sted. Hvis du bruker en personlig annonsekonto, må du ha brukt den til å kjøre annonser tidligere før du kan koble den til en Business Manager. Hvis du aldri kjører annonser med den personlige kontoen din, må du opprette en ny annonsekonto inne i Business Manager før du kan opprette Facebook-annonsekampanjer. Finn ut mer om Business Manager og annonsekontoer fra hjelpesenteret for Facebook-annonser.

Hvis du ikke har en Business Manager, kan du opprette en når du setter opp Kit. Hvis du brukte en Facebook-annonsekonto med Kit før du satt opp Business Manager, kan det være du må legge til annonsekontoen din manuelt i Business Manager i Facebook før den kan kobles til Kit. Hvis dette gjelder deg, kopierer du ID-en til Facebook-annonsekontoen fra Kit, og klikker deretter Ta meg til Business Manager. Når du legger til annonsekontoen i Business Manager på Facebok, kan du lime inn konto-ID-en som du kopierte.

Hvis du oppretter en ny annonsekonto eller dersom du ønsker å legge til en annen annonsekonto i Business Manager, må du kontakte Kit-kundestøtte for å koble til den ny annonsekontoen i Kit. Sørg for at du har satt opp en betalingsmåte for den nye annonsekontoen. For flere detaljer, kan du se denne videoen om å legge til betalingsmåter i en Facebook-annonsekonto.

Endre kontoinnstillinger for Kit

Du kan endre kontoinnstillingene dine fra Kit-kontrollpanelet.

Kontopreferanser

For å komme til kontopreferansene dine, klikker du profilikonet i øverste høyre hjørne av Kit-kontrollpanelet, og klikker deretter Preferanser. Fra skjermbildet Preferanser kan du endre følgende kontoinnstillinger:

• meldingsplattform
  • e-postadresse for kontakt
  • tidssone
  • butikkens kategori

Tredjepartstilkoblinger

For å administrere tredjepartstilkoblinger med Kit, klikker du profilikonet i øvre høyre hjørne av Kit-kontrollpanelet, og klikker deretter Kontotilkoblinger. Fra skjermbildet Kontotilkoblinger kan du administrere tilkoblinger mellom Kit og følgende andre tjenester:

• Shopify
  • Facebook
  • Instagram

Du kan sette meldinger fra Kit på pause.

Velge hvordan du snakker med Kit

Du kan snakke med Kit ved å bruke Shopify Ping på iOS eller SMS:

• Velg Shopify Ping for å bruke Ping-appen til å snakke med Kit fra en iPad eller en iOS-enhet.

• Velg SMS for å chatte med Kit fra standard-meldingsprogrammet på mobiltelefonen din.

Koble Kit til SMS

Du kan bruke SMS med Kit fra følgende regioner:

• Australia
  • Canada
  • Danmark
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Hong Kong SAR China
  • Irland
  • Israel
  • Mexico
  • Norge
  • Filippinene
  • Polen
  • Singapore
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Storbritannia
  • USA

Etter at du har satt opp Kit til å bruke SMS, vil du motta en bekreftelse på tekstmelding til mobilnummeret du har satt. Hvis du ikke mottar bekreftelsesnummeret, kan det være du må kontakte mobilleverandøren din og be dem om å tillate at nummeret 55643 sender deg tekstmeldinger.

Fjern Kit

Hvis du ønsker å slutte å bruke Kit midlertidig, kan du sette meldingene fra Kit på pause, eller stoppe dem. Hvis du vil fjerne Kit fra butikken din, må du fjerne Kit-appen fra Apper-siden i Shopify.

Trinn:

1. I Shopify-administratoren går du til Apper.

2. Klikk på søppelkurvikonet ved siden av Kit-appen.

3. Klikk på Slett for å bekreft.