Snakke med Kit

Du kan bruke Kit til å kjøre annonser på Facebook og Instagram, få rapporter om forretningen, publisere oppdateringer på sosiale medier og sette opp forretningsmål.

Hvis du har aktivert morgenoppdateringer, sender Kit deg en melding på morgenen hver ukedag og spør om du trenger hjelp til noe. Eller kan du skrive hi kit eller hi for å starte en samtale.

Samtaler med Kit

Fra Kit-kontrollpanelet kan du endre hvor ofte Kit sender deg meldinger med annonsemuligheter. Gå til Justeringer > Samtaler og klikk deretter på valgene for å aktivere eller deaktivere følgende samtaletyper:

• Morgen-innsjekking – Kit sender deg en melding hver morgen for å spørre om det er noe du ønsker å gjøre.
  • Markedsfør nye produkter – Kit spør deg om du ønsker å markedsføre nye produkter som du har lagt til i butikken.
  • Reinvester fortjeneste fra annonser – Kit sender deg en melding for å spørre om du skal reinvestere fortjeneste fra annonsene dine i mer markedsføring.
  • Treff potensielle kunder på nytt – Kit sender deg en melding når den identifiserer en potensiell kunde som har klikket på en av annonsene dine.
  • Rapporter om annonsekostnader – Kit sender deg en daglig rapport om hvordan annonsene dine gjør det.
  • Kjør Instagram-annonser – Kit sender deg meldinger for å spørre om du vil gjøre opplastede bilder og videoer til Instagram-annonser.
  • Snakk med Yotpo – Kit sender deg meldinger for å spørre om du vil gjøre 5-stjerners Yotpo-omtaler til annonser.

Slik snakker du med Kit

Kit begynner samtaler ved å presentere noen ulike alternativer til deg. Du kan snakke med Kit ved å velge ønsket alternativ for å fortsette samtalen.

Velge alternativer

Når Kit ber deg om et svar kan du svare med et nummer for å velge en av alternativene.

Starte på nytt

Du kan når som helst si hi kit eller hi for å starte en ny samtale med Kit, også selv om du er midt i en samtale. Dette avbryter det du eventuelt gjorde med Kit.

Ta en pause

Du kan stoppe en samtale eller sette meldinger på pause ved å stanse dem midlertidig.

Stopp

Skriv stop hvis du vil kansellere alle meldinger fra Kit. Dette stopper alle meldinger fra Kit, men fjerner ikke Kit fra butikken.

Send start hvis du vil snakke med Kit igjen.

Pause

Skriv pause for å deaktivere Kit-oppdateringer. Ved pause svarer Kit kun på meldingene dine og sender deg ingen meldinger direkte.

Du kan skrive resume for å begynne å få meldinger igjen.